Gość Damianoo955 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam, po wymianie silnika chłopaki odcieli mi kabelek od czunika temp wystaje tylko kawałek kabla i nie mam pojęcia jak i gdzie do wiązki go wpiąć. na tą chwile zlę poprowadziłem wiązke bo do klimy i na wskaźniku w zegarach mam max temp po chwili obstawiam ze pod klime poszlo. Pomocy Silnik qg15 almera n16 hatchback 1.5 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Czasami warto uzupełnić profil, gdyż różne silniki /pojemność. moc, paliwo/ może mieć - i raczej ma inne połączenia. Prócz tego dlaczego nie poprawią tego Ci, co to popsuli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianoo955 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 nie znają się na tym :/ po prostu cieli kable jak lecialo i ten jeden im zostal a za wymiane silnika dałem 150 zł reszte sam robiłem i ten kabelek nadal mi lata luzem nie wiem gdzie przyłączyć. Moze ktos ma almera n16 hatchback 1.5 PB i może spojrzeć gdzie wychodzi kabelek od czujnika i podesłać foto z gory dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.