Gość sashxxx Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 panowie czy moze kto wie jaki maksymalny wejdzie zbiornik lpg w kolo do W10 bo bylem dzis umowic sie na instalacje i koles z serwisu powiedziaql ze max 36 L.Cos mi sie wydaje ze to troche malo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 gościu miał racje wejdzie tylko zbiornik o pojemnosci 36l no chyba że jak ci mało możesz założyć zbiornik cylindryczny w bagażniku tam są większe pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAULO Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 TAK TO MAX 36L AKE TYLE WCHODZI GAZU BO ZBIORNIK MA TAK NAPRAWDE 45L 10% W ZBIORNIKU MUSI BYĆ POWIETRZA I DLA TEGO W TAKI ZBIORNIK WCHODZI TYLKO 36 L GAZU. JA MAM P10 1.6 16V SLX I NA TAKIEJ BUTLI PRZY OSZCZĘDNEJ JEŻDZIE ROBIE MNI. 380 KILOSÓW OCZYWIŚCI ZALEŻY TO OD JAKOŚCI GAZU POZDRO 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dante79 Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ja w mojej W10 mam zbiornik 56 litrowy w miejscu koła zapasowego i gazu tankuje 43 litry podobno 60 litrowy też wejdzie, ja taki chciałem ale nie mieli wtedy w hurtowni takiego zbiornika jak kumpel mi gaz zakładał a mi zależało na czasie. Gazownik ci bajki opowiada w10 jest zdecydowanie wiecej miejsca na butle niż p10. Niektórzy z tego co czytałem na forum wkałdają tam jeszcze koło dojazdowe. Pozdrawiam i radze poszukaj dobrego gazownika 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Sashxxx, lepiej zmień gazownika. Gościowi pewnie zalega na magazynie jakis zbiornik i próbuje Ci go wcisnąć. Ja wstawiłbym zbiorniczek o pojemności 50 litrów (ale nie więcej). Po co wozić paliwo, teraz stacje LPG są co 50 km, a nawet częściej. Druga sprawa, że to dodatkowe obciążenie. Ja w swojej primerce miałem zbiornik cylindryczny 60 litrów. Wchodziło 52-54 litry gazu. Stwierdziłem, że trochę za duży. Po roku siadły sprężyny. Wymieniłem na nowe 450 zeta, trochę się poprawiło, ale i tak siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 dzieki chlopaki za info tez tak myslalem ze tam wejdzie duzo wiekszy zbiornik niz w P10. jutro podade do goscia i powiem co o tym mysle:) no ale podobno to jest najlepszy gazownik w miescie lodzi : ) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ja bym pojechał jeszcze do dwóch, trzech innych zakładów, spytał się jakie proponują rozwiązanie jeśli chodzi rozmiar zbiornika. I wtedy podjechał do tego gazownikai spytał się czemu wciska kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 ja mam 42l brutto wchodzi kolo 36 - 37 (zalezy od stacji) i miesci sie pod dolna polka woec zostaje reszta przestrzeni pod bagaznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 no wlasnie a ja nie potrzebuje tej wolnej przesterzeni pomiedzy polkami i chcialem maksymalnie wykorzystac ta przestrzen. jutro pojade do innego gazownika zobaczymy co powie. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 hehe zadzwonilem dzis do tego gazownika i powiedzial ze musze jeszcze raz przyjechac to moze zrobia przymiarke butli bo moze faktycznie wiekasz wejdzie:) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lotnik Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Czesc a do jakiego gazownika jeździsz w Łodzi. Ja też jestem z łodzi i większość łodziaków z klubu ma gaz w samochodach to mozemy ci polecić jakiegoś dobrego gazownika. A co do butli to faktycznie wchodzi większa. Ja u siebie mam 45l, bo nie chciałem większej aby nie obciążać tyłu. ,A stacji jest jak mrówek z gazem, wiec nie ma problemu z tankowaniem. PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 To co to za gazownik, który nie wie jaka faktycznie wchodzi butla do miejsca po kole zapasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 no wlasnie jest to podobno najlepszy gazownik w lodzi:) wielka firma!!!. maja chyba 7 stanowisk montazowych a na instalacje dopiero maja wolne terminy po 15.11.2005 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 mieliscie racje ze do W10 wejdzie butla 53 L lub 60L ale podobno bardzo ciezko ja dostac:( chyba pozostaje mi ta 42 L pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi