Tomi_O Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam, chciałem się podpytać innych posiadaczy Juke'a czy pod schowkiem pasażera powinna być jakaś osłona czy nie (tam gdzie leżą nogi pasażera)? W moim Juke'u podczas sprzątania zauważyłem pustą przestrzeń, gdzie widoczne jest wygłuszenie. Zacząłem się zastanawiać, że to tak nie powinno wyglądać i chyba brakuje mi jakiejś osłony - wcześniej tego nie zauważyłem ;/. Poniżej podpinam zdjęcie jak to u mnie wygląda. Pozdrawiam Tomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja tez tak mam... Troche srednio to "wykonczyli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja tez tak mam... Troche srednio to "wykonczyli" Macie elegancko wygłuszone, ocieplone żeby zimą na nogi nie wiało. Co się czepiacie.... a tak serio to też sprawdzę, bo to jakoś tak dziwnie w samochodzie nie z najniższej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Chyba właśnie odkryliście namacalny dowód wszechobecnej oszczędności. Aż strach zaglądać tam, gdzie wzrok nie sięga. Mam nadzieję, że nie zapomnieli wtrysnąć choć odrobiny zabezpieczenia antykorozyjnego w profile zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_O Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Heh, no troszkę średnio to wygląda jak na tę klasę auta. Dziękuję za info, przynajmniej rozwiały się wątpliwości co do tego czy tak ma być. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Macie elegancko wygłuszone, ocieplone żeby zimą na nogi nie wiało. Co się czepiacie.... a tak serio to też sprawdzę, bo to jakoś tak dziwnie w samochodzie nie z najniższej półki. Kojarzy się z walonkami. Ja i tak wygłuszyłem więc u mnie jest czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.