Robert.Byd Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Znalazłem jeszcze taką alternatywę http://allegro.pl/osram-ledriving-f1-przeciwmglowe-swiatla-led-i6049849199.html DRL i halogeny w jednym (podobnie jak wyżej u kolegi) Do zestawu trzeba jeszcze dokupić uchwyty montażowe pod daną markę. Światła z twojego linka nie mają homologacji świateł dziennych a tylko przeciwmgłowe. Po namyśle zdecydowałem się na to rozwiązanie i zakup. http://allegro.pl/drl-led-dzienne-halogen-nissan-qashqai-rogue-ii-2-i5978428195.html Dzięki temu światła dzienne będą zgodnie z przepisami i zachowam halogeny. No i co najważniejsze nie trzeba robić dziur w zderzaku. Dzisiaj zamontowałem zakupione światła. Kiepskie zdjęcia telefonem nie oddają dobrze rzeczywistości. Na pierwszej fotce światła dzienne. Na drugiej halogen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Wracając do mojego 1 postu w tym temacie mała informacja dla zainteresowanych. Wczoraj robiłem przegląd okresowy i diagnosta stwierdził, że gdzieś w co 5 samochodzie w którym są światła ledowe dołożone a który przyjeżdża na przegląd, nie ma do czego się przyczepić. W pozostałych albo światła są źle założone albo sterowanie nimi nie działa jak powinno. Sprawdził dokładnie i u mnie jest wszystko jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam, U mnie jedynie stwierdził, że dzienne powinny wyłączać się po włączeniu świateł pozycyjnych. Ja wyjaśniłem, że moje lampy mają zarówno światła dzienne (wewnętrzne diody), jak i światła pozycyjne (zewnętrzne ringi). Wszystko się wyjaśniło i nie miał więcej uwag. Wracając do prawidłowości montażu... Wielokrotnie widziałem auta z prawidłowo zamontowanymi lampami DRL (prawidłowe odległości), ale co z tego jak jasność zamontowanych lamp była taka, że ledwo je było widać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 W załączeniu jeszcze jedna alternatywa. Koszt zakupu ok. 110zł. z przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperp Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ostatecznie zamontowałem OSRAM LEDriving FOG. Światła dzienne: Przeciwmgielne: Doświetlanie zakrętów: Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadaniel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ile zaplaciles te świata jeśli można wiedzieć? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperp Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Razem z adapterami do Nissana 1000PLN Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Doświetlanie zakrętów działa też gdy światła mijania są wyłączone i przy prędkości powyżej 40km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperp Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Doświetlanie zakrętów działa zawsze jak są włączone światła mijania i kierunkowskaz. Przy samych dziennych nie bo w dzień raczej nie jest konieczne doświetlanie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi