sidiks Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Łańcuch wymieniony. Autko odpala bez problemów. Zastanawia mnie czemu wciąż miga kontrolka akumulatora podczas jazdy i postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Moźe szczotki alternatora kończą żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sprawdzałeś ładowanie i czy pasek od alternatora nie jest za luźny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 U mnie przy wymianie rozrządu były również wymienione oba paski. Nie wiem czy to istotne...ale tak mi się przypomniało czytając ten temat Czy to była pora na nie? Czy może tak się robi ? może Ghost nadał słuszny trop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidiks Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Musze to sprawdzić. Dziękuję wszystkim za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morska Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak pisałem na początku,sprawdzić należy rozrząd .Prawdopodobnie masz wyciągnięty łańcuszek i z tąd pokazuje błędy czujnika.(nie wymieniać na ślepo czujników) Zgadzam się w pełni! U mnie było to samo i po wymianie rozrządu jak ręką odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi