Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[n16] Uszczelka turbiny almera 2.2dci

LeoVince

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wie koś może gdzie można dostać, oczywiście poza ASO, uszczelki do turbiny do 2.2dci 136?  Widziałem pare ofert na allegro na całe zestawy tyle że mnie interesuje jedynie uszczelka doprowadzająca jeszcze nie sprężone powietrze do turibny. Widać ją dobrze na zdjęciu poniżej.

post-85651-0-87342000-1445294706_thumb.jpg

Próbuj nie bezpośrednio przez ASO (potrafią kombinować), a przez You+Nissan (rejestracja jest darmowa.

Ja za nowy, oryginalny czujnik wstecznego zapłaciłem mniej, niż na allegro z demontażu :D

Bo zapewne cena zwali z nóg, chyba że się mylę. Byłem ostatnio po spinki do zderzaka, cena 17zł/szt.

Niestety dlatego nie warto mieć starego nissana (nowego z resztą tez nie bardzo patrząc na ceny z d*py za przeglądy itp). Aczkolwiek nie zaszkodzi zapytać w ASO. Jak nie to w punktach regeneracji T bym pytal.

A jednak nie powaliła jakieś 41zł za taką uszczelkę. Dzięki Burning bo 30% rabatu na części za darmową rejestrację to dobry deal. Szukając tej uszczelki w "necie" natrafiłem jeszcze na taką stronę: http://nissan.satall.pl/index.phporyginalne części w normalnych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...