LeoVince Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam Wie koś może gdzie można dostać, oczywiście poza ASO, uszczelki do turbiny do 2.2dci 136? Widziałem pare ofert na allegro na całe zestawy tyle że mnie interesuje jedynie uszczelka doprowadzająca jeszcze nie sprężone powietrze do turibny. Widać ją dobrze na zdjęciu poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A oczywiście poza ASO bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Bo zapewne cena zwali z nóg, chyba że się mylę. Byłem ostatnio po spinki do zderzaka, cena 17zł/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Próbuj nie bezpośrednio przez ASO (potrafią kombinować), a przez You+Nissan (rejestracja jest darmowa. Ja za nowy, oryginalny czujnik wstecznego zapłaciłem mniej, niż na allegro z demontażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Bo zapewne cena zwali z nóg, chyba że się mylę. Byłem ostatnio po spinki do zderzaka, cena 17zł/szt.Niestety dlatego nie warto mieć starego nissana (nowego z resztą tez nie bardzo patrząc na ceny z d*py za przeglądy itp). Aczkolwiek nie zaszkodzi zapytać w ASO. Jak nie to w punktach regeneracji T bym pytal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A jednak nie powaliła jakieś 41zł za taką uszczelkę. Dzięki Burning bo 30% rabatu na części za darmową rejestrację to dobry deal. Szukając tej uszczelki w "necie" natrafiłem jeszcze na taką stronę: http://nissan.satall.pl/index.phporyginalne części w normalnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Od tego tu jesteśmy, żeby sobie pomagać Na You+Nissan będziesz też informowany o ew. akcjach serwisowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.