Gość michał_Łódź Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam, gdzie poza ASO można dostać fabryczne radio do micry K12 (najnowszy model)? Moje żonie po miesiącu ukradli najtańsze jvc - za 300 pln w media). Mam dosyć sponsorowania złodziei. Niestety koszt 1600 pln w ASO nas przerasta. Czy jest sens jeździć po szrotach i szukać takiego radia? Jakieś szanse na dostanie radia w Łodzi lub w Warszawie za rozsądne pieniądze? Z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 jedyne co mi sie kojarzy to e-bay lub allegro, z "innych" źrudeł poza tymi i ASO tego nie kupisz bo z auta teoretycznie go sie nie ukradnie...a pozatym...wyjmowalny panel zapobiega zlodziejaszkom :!: ja mam VDO, kiedys sie dobierali, żeby wyjąć kieszen ale w mojej k12 im sie to nie udało pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał_Łódź Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 niestety panel był wyjęty ale złodziei to nie obeszło. Kieszeń też się poddała. Szukałem na ebayu i allegro i na razie lipa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 powiem Ci tak, lepiej jest zainwestowac w taka kieszen, której Ci nie wyjmą, bo a) takie radia na allegro/e-bay to rzadkosc -->brat do Laguny szukał(miał na kasety po 4 meicach znalazł na CD w zawrotnie wysokiej cenie) kupisz tylko w ASO i tak z czystej ciekawosci...ile sobie zaspiewali za nie na lisciastej moji ulubiency z ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Niestety koszt 1600 pln w ASO nas przerasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Niestety koszt 1600 pln w ASO nas przerasta. dzięki nie zauważyłem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 po 1 nawet uzywane musi byc zamontowane w aso by dostac na nie ubezpieczenie bez doplaty po 2 jak kupisz uzywane dopilnuj by dostac ksiazke serwisowa z wpisanymi kodami bo gdy jej nie ma radio moze byc przeprogramowane po kradziezy a po drugie bez ksiazki a zamontowaniu w aso tez nie dostaniesz ubezpieczenia oczywiscie mozna dokupic ubezpieczenie na radio kazde, ale po co jak na fabryczne nie musisz :wink: na allegro 2 miesiace temu poszlo za 670zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.