Gość nowikg Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Czy zeary od primery 92 diesel będą pasowały do Sunny diesel Ktoś sprawdzał może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A moze chcesz kupic zegary od sunnego diesla????? POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a z obrotomierzem czy bez???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Mnie sie pytasz czy kolegi nowikq????? POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ciebie Dżodżo Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Podejrzewam, ze w kazdym dieslu sa z obrotomierzem, ale na 100% nie jestem pewny. Moze w piatek podjade i zobacze, to dam znac. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja mam bez obrotomierza w Sunny a kiedyś mialem Primerę diesel i tam był obrotomierz wiec może bym sobie wrzucił z obotomierzem do mojego Sunny ego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Sa zegary z obrotomierzem i bez obrotomierza, oraz z obrotomierzem do benzyny i z obrotomierzem do diesla. Jak ktos ject chetny, to cena 80-90 zlotych z obrotomierzem. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Masz Dżodżo zegary do N14 z obrotomierzem do benzyny? Jeśli tak to zakupiłbym takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Jesli dobrze pamietam to jeszcze sa. Jesli jestes chetny to zapraszam na emaila i o potwierdzenie, bo zeby Ci wyslac, to najpierw ja je musze kupic od kogos. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart1awo Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Dzodzo, masz do sprzedania zegary do diesla z obrotmierzem (predkosciomierz na linke, obrotomierz bez linki - sterowany impulsami) ? W razie czego jestem chetny. Pozdr! bart1awo P.S. To moj pierwszy post, ktorym jednoczesnie sie witam ze wszystkimi - fajnie ze znalazlem to forum, przynajmniej widac, ze cos sie tu dzieje. Wczesniej probowalem troche pisac na Autocentrum, ale tam jakis dziwny zastoj i niczego nie mozna sie dowiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 bart1awo witamy witamy z nami nie zginiesz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Dzodzo, masz do sprzedania zegary do diesla z obrotmierzem (predkosciomierz na linke, obrotomierz bez linki - sterowany impulsami) ? W razie czego jestem chetny. Pozdr! bart1awo P.S. To moj pierwszy post, ktorym jednoczesnie sie witam ze wszystkimi - fajnie ze znalazlem to forum, przynajmniej widac, ze cos sie tu dzieje. Wczesniej probowalem troche pisac na Autocentrum, ale tam jakis dziwny zastoj i niczego nie mozna sie dowiedziec... Mysle, ze da rade zalatwic, ale za jaka cene to nie wiem. Napisz jeszcze do jakiego samochodu potrzebujesz. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart1awo Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Dzodzo, potrzebuje do Sunny 2.0D. Z Twoich powyzszych postow wynikalo, ze masz (albo mozesz skolowac) taki obrotomierz za ok. 80-90pln, o ile dobrze zrozumialem. Dlatego napisalem, ze jestem chetny, jakby co. BTW: ktos wie, skad w tym silniku biora sie impulsy sterujace obrotomierzem, i podzieli sie ze mna ta wiedza ? Pozdr! bart1awo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Heh, to juz 2 do diesla z obrotomierzem mam zalatwic, bo na emaila tez ktos pisal ze chce. Postaram sie i Tobie zalatwic, ale dokladnie nie wiem kiedy bo ostatnio jestem strasznie zabiegany, ale postaram sie jak najszybciej. A impulsy w dieslu do obrotomierza ida z alternatora. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 a u mnie z pompy paliwowej dokladnie z tej kostki co jest wyzej i kawalek czerwona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Bylem u faceta i niestety nie ma z obrotomierzem. Przez telefon mowil ze ma a jak zaczelismy szukac to wszystkie sa bez obrotomierza, tak wiec jak beda jakies z obrotomierzem, to dam znac. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi