Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W sensie odpalić auto i po prostu ręka pokręcić czy sie kręcą tak? Czy unieść całe auto i na biegu gaz wcisnąć i zobaczyc czy stoją w miejscu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 może tak być, ponieważ one nie mogą się rozpiąć podejrzewam że tylko jedno nie może ... nie rozpina się całkiem, jest napędzane od strony koła i "haczy" o zębatkę na półosi przegubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jade nim zobaczyc czy na pewno tylko z jednej strony charczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tylko od lewej charczy. Teraz jeszcze słyszę takie inne dźwięki. Takie cos jakby sie cos w oponę wbiło ale delikatniejsze. Nie wiem czy to ma związek ale jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navara2000 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Silnik wyłączony, włączony 1 bieg, skrzynia rozdzielcza na 2H. Podnieś prawe przednie koło, pozostałe stoją na twardym. Zobacz czy jesteś w stanie pokręcić podniesionym kołem. Potem to samo z lewym. Jeśli nie da się pokręcić kołami, tzn. że masz włączony przedni napęd. Albo jedź na SKP, na rolkach powinni to wyłapać. Edytowane 3 Listopada 2015 przez Navara2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Podniosę w takim razie w najbliższym czasie. Moze dzis po pracy mi sie uda to zrobic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No i rozumiem ze to mam wykonać na ustawieniu "do charczenia" czyli po uprzednim wycofaniu a nie juz potem jak przestaje harczec. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navara2000 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Na 99% będzie to sprzegielko. Które się rozpina w niewlasciwy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jesli tak to cieżko to bedzie naprawic ? Czy to drobna sprawa? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Trzeba wyczyścić sprzegielka zobaczyć w jakim sa stanie. Jesli dasz rade to podjedz jutro oblukamy sprawę a może nawet załatwimy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Przed południem moze byc? Bo po południu pracuje do wieczora Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Super to do jutra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Chwilowe rozwiązanie, aby nie charczało, to wyjęcie sprężyny i jednej miseczki, ale wtedy zostaje napęd tylko na tył. Miałem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Chwilowych rozwiązań mi nie potrzeba bo charczenie nie jest mocno uciążliwe. Zwłaszcza ze wiem ze bedzie charczeć jak cofnę wiec sie nie rozpędzam zeby zaraz stanąć i zeby przestało charczeć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ten odgłos wiąże się z nieustannym niszczeniem czegoś tam w środku, więc w sumie im mniej będzie jeżdżone tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 To ja przypuszczam wiec juz opracowałam metodę ruszania bez charczenia a najlepiej nie cofać ale sie nie da. Także po odpaleniu wolniutko az wskoczy i dopiero jazda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jeśli będziesz dużo jeździć to dojdzie do tego cofanie już nie pomoże, żeby nie charczało, więc może wtedy się zdecydujesz jednak na rozwiązanie chwilowe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Troche inaczej jest jak napisałeś. Auto charczy wtedy jak wczesniej cofam a potem jade. Przestaje charczeć jak sie zatrzymam. Mam nadzieje ze uda sie to naprawic. Nie jeźdze nim duzo bo pali duzo. Mam Vento jeszcze i normalnie tym Vento jeźdze terrano jest od święta ha ha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jest dokładnie tak jak mówisz, chodziło mi o zatrzymywanie . Raczej tak jak koledzy mówili, wymiana na manuale, ale może Wolf coś uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak na marginesie ... zwracajcie uwagę i włóżcie trochę wysiłku w to co piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 iPhone mi jakies autokorekty robi i zanim zauważę ze jest jeźdze zamiast jeżdżę to zdążę wyslac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Co jakiś czas trafiają się w różnych działach forum posty-słowotoki lub "wielbłądy" Po to właśnie wymyślono instytucję Moderatora aby te błędy korygował podjąłem się tego dobrowolnie i zamierzam wypełniać zadania Często piszę z telefonu i jakoś nie sprawia mi trudności formułowanie poprawnych wypowiedzi Współtworzyłem Regulamin Forum, więc czuję się dodatkowo zobligowany by go przestrzegać Nie można traktować tutejszych postów na równi z wymianą sms-ów ... te posty zostaną w sieci na zawsze ... i trochę będzie wstyd je później potomstwu pokazać, prawda? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Podjechałam do wolfa mam instrukcje co dalej robić. poblokował mi sprzęgiełka zeby były na stałe a nie kręciły się i teraz zostało tylko je przełożyć. Jak to zrobie to pochwale sie jaki efekt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 "poblokował żeby były na stałe a nie kręciły się" ... możesz rozwinąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sociald6 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kurcze jakby to powiedziec. W srodku jest ta tulejka z frezem. Ona sie obraca. Została zablokowana zeby sie nie kręciła. Mam wyrzucić części luźne i nie wsadzać ich i wsadzić tylko ta najwieksza czesc z frezem w srodku ale zablokowanym zeby sie nie kręcił. Nie umiem tego inaczej wytłumaczyć. Moze wolf sie pojawi na wątku i to objaśni bo ja tylko kobieta jestem i nie potrafię powtórzyć. To chyba po to było zeby sie same nie wypinaly. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzis w koncu moge auto facetowi zostawić zeby spróbował to przełożyć i zobaczymy co to bedzie. Wolf zablokował tulejki w poprzednich sprzegielkach i te poprzednie chce tam wlozyc zamiast tych co sa w srodku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi