Coyote024 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 witam panowie, znowu coś! Po wymianie sprężyn i amorow( jak pisałem wcześniej) oraz ustawieniu geometrii, pojawił się dźwięk przy skręconych kolach jak ruszam,nie jest to przegub napewno,wiem że jeden dolny sworzen ma minimalny luz,ale to jest inny dźwięk taki. ... Brzdęk,trzask tylko jeden raz! Później jest ok do momentu ponownego skrecania kołami np.podczas parkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wymień sworzeń wtedy się zobaczy. Zawiecha w Patku potrafi być zaskakująca a w szczególności dźwięki. Sworzeń po stronie kierowcy był tak wybity że ledwo się trzymał w jarzmie a nie było go słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Już się wyjaśniło,końcówka drazka kierowniczego wewnętrzna lewa! Przy wolnej jeździe lekko go sciagalo na prawo kontra i znowu sciaga,podnioslem przód do góry złapałem za koło, wyczuwalny lekki luz na boki,kumpel ruszał kierownica na boki złapałem za harmonijke i czuć jak bije! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Więc masz odpowiedź. Wymień od razu obydwie bo pewnie druga niedługo zacznie robić to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.