sandex Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam mam do wymiany w p12 łączniki stabilizatora przód cena od30do 100zł tył30do70zł gumy stabilizatora tył 10do50zł Sworznie wachacza dolnego 35do110zł. Takie są rozpiętości cen. Chciałem zapytać jakie firmy będą najlepsze cena/jakość. Czy warto kupować te najdroższe firmy 555 które są 3x droższe? Co polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poplas Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Sandex lepiej czasem przepłacić niż po kilku tysiącach km bawić się w kolejną wymianę ( mojej byłej P10 założyłem górny wahacz łożyskowany SRL tak zachwalany przez sprzedawce i po tygodniu skrzypiał gorzej niż ten co wyjąłem, po rozebraniu jedno łożysko rozsypane). Od siebie mogę polecić lemfodera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Zamiast gum to wrzuć poliuretan od strong flexa i masz spokój. Niebieski ma twardość jak OEM guma i dożywotnią gwarancję jak się rozleci w co wątpie bo zdarza się to naprawdę rzadko a co do reszty klamotów to jak kolega wyżej pisze lepiej zapłacić więcej i mieć spokój na jakiś czas niż potem za 1000 kilometrów robić to znowu. Jest taką zasada - gównem płacisz, gówno masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandex Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Strong flex fajnie wygląda szczególnie gwarancja dożywotnia tylko tam nie ma primery p12 na ich stronce. Chciałem zapytać jak je można zamówić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Musisz się skontaktować przez maila albo telefon i bez problemu zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandex Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Niestety robią tylko to co mają w ofercie. Nie można zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dziwne bo kiedyś bez problemu robili elementy których nie mieli w ofercie. Jest sporo firm które zajmują się poli. Musisz kolego poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja zakupuję części Yamato i dla mnie jest to wystarczające. Spojrzałem na swoje specyfikacje w Motostat, i np. na łącznikach pionowych zrobiłem już prawie 20 tyś. lecz jakbym jeździł więcej i autostrady to pewnie i km by też już przybyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.