LeGumis Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Cześć witam bardzo serdecznie posiadam Primere WP12 i mam problem z radiem, mianowicie podczas zapalonych świateł głupieje mi radio podczas kręcenia kierownicą przeskakują mi wszystkie możliwe opcje na wyświetlaczu na dodatek muzyka robi się głośniej i ciszej na zmianę jak kręcę w lewo ciszej jak w prawo głośniej na dodatek 6 płytowa zmieniarka słabo radzi sobie z odtwarzaniem zacina się muzyka co jakiś czas nadmienię że taśma na ślimaku wygląda na dobrą nie jest przetarta nigdzie ????? czy ktoś się może spotkał z czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Masz sterowanie multimediami z kierownicy....????? Wygląda na to że następuje przepięcie jakieś, lub kostka jest luźno osadzona. Dobrze było by rozebrać i poprawić, naprawić by nie doszło do spalenia radia czy innego podzespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeovideo Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam mam pytanko czy ktoś wie jak przerobić i kto tym się zajmuje radio w murano z usa na polskie .bo denerwuje mnie nie można nic posluchac normalnie masakra . z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeGumis Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 rozebra Masz sterowanie multimediami z kierownicy....????? Wygląda na to że następuje przepięcie jakieś, lub kostka jest luźno osadzona. Dobrze było by rozebrać i poprawić, naprawić by nie doszło do spalenia radia czy innego podzespołu. rozebrałem całą kierownice i wszystkie kostki sprawdzone oczyszczone dodany kontakt niestety nic sie nie zmienia dalej głupieje swoją drogą zastanawiam się czy w przełączniku od świateł nie ma zwary co sądzisz o wymianie całego przełącznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeśli jest w nim zwarcie to oczywiście przełącznik do wymiany ale najpierw pasowało by zdiagnozować czy owe zwary są bo jeśli wymienisz a problem nadal będzie to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 jeżeli masz radio cy100 to ja bym spróbował odłączyć od radia piny nr 22 lub 24, jeden z nich odcina sterowanie z kierownicy a drugi tą główną klawiaturę, przynajmniej w teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrona1380 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 witam, mam podobny problem, wariuje glosnosc i inne podczas krecenia. swiatla sa ok. radio to nie cy100. primera p12 1.9 z 2005. moze mi ktos poradzic czego szukac. a moze od razu lepiej dac do elektryka. pozdro wrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.