Wojtek74 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Zero problemów , przesyłka w 10 dni u mnie . Link do sklepu : https://pl.aliexpress.com/item/32862023157.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.47315c0f6gm1Am Teraz są trochę droższe ja kupiłem za 236 zł . Ale z tego co widzę to Chińczycy podnoszą ceny na wszystkie towary . Edytowane 22 Lutego 2020 przez Wojtek74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ciekawe czy do pulsara by podeszlo. Podaja w aukcji, ze pasuje tez do tidy i sylphy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Mam pytanko, czy przy wymianie tych włączników w j11 trzeba rozebrać całe boczki drzwi.? Próbuje się za to zabrać i tak nie wiem jak? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 8 godzin temu, nasedoo napisał: Mam pytanko, czy przy wymianie tych włączników w j11 trzeba rozebrać całe boczki drzwi.? Próbuje się za to zabrać i tak nie wiem jak? pozdr. Nie trzeba rozbierać boczków , należy tylko wyjąć panele z włącznikami i to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Zamówiłem tez w tym sklepie, tylko pytanie ? czy to idzie z chin ? Wojtek pisałeś ze u Ciebie w ciągu 10 dni to było? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Jak Wam się podoba takie akcesorium ?Kontrola ciśnienia w oponach ... i temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 13 godzin temu, nasedoo napisał: Zamówiłem tez w tym sklepie, tylko pytanie ? czy to idzie z chin ? Wojtek pisałeś ze u Ciebie w ciągu 10 dni to było? pozdr Tak , od chwili kiedy sklep potwierdził wysyłkę paczka dotarła w dziesięć dni . Przesyłka wysłana z Chin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi