Gość KTOSIU Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Czołem Klubowicze Dzięki za odpowiedzi na poruszony temat. Moja P10 też nie jest bolidem wyścigowym i 8000obr jej nie grozi Kupiłem jednak zamiennik SOFIMY, w weekend mam zamiar zrobić wymiankę oleju. Jak narazie kontrolka gaśnie mi prawie natychmiast - ok2 s. zobaczę jak się będzie spisywał nowy filtr [-o< . O wrażeniach napiszę na forum. Pozdrawiam z 3miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Wsadż filtrona i poprzekraczaj parę razy 8000 obr/min. Życze powodzenia przy wymianie silnika. :shock: [/i][/b] Jasne. A jak przekroczysz 15000 to życzę powodzenia przy wymianie mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 To mam dym :shock: Ostatnio zalozylem tarcze i klocki z JC,ciekawe kiedy padna. Widzę tu na forum jakąś niezłą psychozę na temat JC. Ciekawe, czym ona jest spowodowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 witam, ja swojego czasu kupiłem wszystkie możliwe filtry i je wymieniłem, filtr oleju japoński firmowany przez SAGę w tym sklepie www.jaro-filtr.com.pl kosztował mnie niecałe 10 zł (kumpel ma duże zniżki u nich) i jakoś nie narzekam , moim zdaniem wolne gaśnięcie lampki spowodowane jest czujnikem oleju, który też wymieniłem i teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 wolne gaśniecie lampki moze być spowodowane czym kolwiek, czujnikiem, filtrem, pompą czy samym olejem. (np. kujawskim :-P) Moim zdaniem do codziennej jazdy wystarczy byle co, byle nie lało z pod uszczelki. A to czy jest dobry czy nie to już sie dowiemy przy remoncie silnika :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja do swojej primerki kupiłem teraz filtr japoński za 17 złotych, był tańszy od filtrona i innego badziewia...Nie pamiętam jaka to firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 jakie to ma znaczenie - jesli filtruja to jest dobrze!! a pewnie przekona sie o tym kolejny uzytkownik po kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi