Bazyl Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam, Sprowadziłem mojego Nissana X-traila z Niemiec. Osoba od której odkupiłem miała przy kluczykach taką tabliczkę, na której było napisane X-trial Elegance. Coś mi jednak nie pasuje, gdyż w dokumentacji mam podane, że jest to model z 2002 roku z grudnia. Troche przewertowałem Internet i znalazłem informacje na tej stronie, że ten rocznik raczej nie wychodził w wersji Elegance lecz w jednej z : Sport, Luxury lub Comfort. Czy wiecie w jaki sposób odróżnić te wersje, bądź w jaki sposób sprawdzić jaką wersję posiadam? Z kolei na tej stronie jest katalog i serwisówka cała. Tam też jest podział, który mnie zastanawia, mianowicie gdy wezmę z listy Europe (left-hand drive) - X-trail T30 - powiedzmy grudzień 2002 rok- to mi sie otwiera kolejny podział na : EUROPE C GROUP i EUROPE D GROUP o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam, Sprowadziłem mojego Nissana X-traila z Niemiec. Osoba od której odkupiłem miała przy kluczykach taką tabliczkę, na której było napisane X-trial Elegance. Coś mi jednak nie pasuje, gdyż w dokumentacji mam podane, że jest to model z 2002 roku z grudnia. Troche przewertowałem Internet i znalazłem informacje na tej stronie, że ten rocznik raczej nie wychodził w wersji Elegance lecz w jednej z : Sport, Luxury lub Comfort. Czy wiecie w jaki sposób odróżnić te wersje, bądź w jaki sposób sprawdzić jaką wersję posiadam? Z kolei na tej stronie jest katalog i serwisówka cała. Tam też jest podział, który mnie zastanawia, mianowicie gdy wezmę z listy Europe (left-hand drive) - X-trail T30 - powiedzmy grudzień 2002 rok- to mi sie otwiera kolejny podział na : EUROPE C GROUP i EUROPE D GROUP o co w tym chodzi? Elegance to to samo co Luxury. W różnych okresach tą nazwę używali zamiennie. Były trzy wersje wyposażeniowe: Comfort, Sport, Luxury(Elegance ). W tej kolejności jak wymieniłem. Każda następna była rozszerzeniem poprzedniej Na poniższej stronie jak podasz VIN X'a to dostaniesz informację jaką masz wersję http://nissan.epc-data.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Podaj VIN to sprawdzę w systemie Nissana co to za model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 gkowal wielkie dzięki już wszystko wiem. Moja wersja to Luxury wyprodukowany w lipcu 2002 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No to szerokości i bezawaryjności Również posiadam owy model i nie mam zamiaru go zamienić na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.