manix Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 co sądzicie o takim prezencie dla właściciela Pulsara Oczywiście jest cała linia,ale ten jakoś moim zdaniem jest taki"motoryzacyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mi sie gadzet podoba. Jak manix, zmieniasz Tiide na Pulsara? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a skąd ,tiida wiecznie żywa Pulsar to nabytek dobrego kolegi ,a że święta idą...Będzie nowe ,ale w przyszłym roku-mam takowe plany , w każdym bądź razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Raczej coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Oj jest kilka opcji.Na razie się nie zdecydowałem ale coś wielkości hrv rav4 X-treila mazdy 5 itp. Temat jednak cały czas rozwojowy Np.tez chodzi mi po głowie Avensis,czy mazda 6 a to zupełnie inna beczka Ps. Apropo tematu,mój kolega kupił volvo i w prezencie dostał pięknego Atlantica z grawerem volvo.Dla tego pomyślałem o zegarku dla przyjaciela,który odebrał Pulsara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jeżeli przyjaciel "chodzi" w zegarku , znaczy z zegarkiem na ręku oraz jeśli taki model pasuje do niego - to owszem , fajny pomysł / prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki Skalarku.Właśnie nie wiem czy taki rodzaj(sportowy) lubi.Po prostu wydał mi się bardzo "moto"Ale juz po "ptokach" kupiłem Atlantica i dałem do graweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 O! I jeszcze lepiej Grawer zawsze jest mile widziany, bo to takie indywidualne i od serca No i marka , to zawsze marka Dobry z Ciebie przyjaciel Krzysiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pulsar to też eleganckie zegareczki, może niezbyt popularne w Polsce ale marka też bardzo ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 O! I jeszcze lepiej Grawer zawsze jest mile widziany, bo to takie indywidualne i od serca No i marka , to zawsze marka Dobry z Ciebie przyjaciel Krzysiu. Bardzo dużo razem przeszliśmy,a to nie kolega,znajomy tylko prawdziwy przyjaciel Nasze dwa małżeństwa są jak najbliższa rodzina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Ghost - faktycznie... Człowiek całe życie się uczy Dzięki Tobie poszerzyłam swe horyzonty , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 ale coś wielkości hrv rav4 X-treila mazdy 5 itp. Temat jednak cały czas rozwojowy Np.tez chodzi mi po głowie Avensis,czy mazda 6 a to zupełnie inna beczka Ps. Apropo tematu,mój kolega kupił volvo i Widze ze jakos bardzo podobnie sie motoryzacyjnie i nie tylko rozwijamy W tym samym segmencie sie rozgladam. Chociaz znajac zycie i siebie, to kluczowa okaze sie jakas znaczaca promocja przy wyprzedazy rocznika u ktoregos ze wspomnianych producentow ))))))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Manixio. Ponieważ jestem na etapie kupowania zegarka dla siebie, to podszkoliłem się nieco w temacie (część sobie tylko przypomniałem, bo zawsze temat mnie interesował) i doczytałem, że te zegarki Pulsara wyposażane są w mechanizmy Seiko. Zaś Seiko, to renomowany, rasowy japończyk. W związku z tym jeśli nadal myślisz, o kupnie tego zegarka, to możesz brać śmiało. Przyjaciel na pewno nie będzie narzekał. Zresztą sam też chyba sprawię sobie jakiegoś automata ze stajni Seiko (automata w sensie, że z automatycznym naciągiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Ale juz po "ptokach" kupiłem Atlantica i dałem do graweru W związku z tym jeśli nadal myślisz, o kupnie tego zegarka, to możesz brać śmiało. Przyjaciel na pewno nie będzie narzekał. Colins , prezent już zakupiony A swoja drogą Pulsar fajne zegarki, ale nie mające nic wspólnego z Nissanem Pulsar poza oczywiście nazwą. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A fakt, nie doczytałem. Manixio poszedł w szwajcary jak widać. Też piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Colinsio,Mam też Seiko (13 letnie nr5) automatic. Polecam markę 100% Niestety po 13 latach musiałem wydać całe 65 zł na naprawę Pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No właśnie w którąś z piąteczek celuję. Świetny stosunek jakości do ceny. Wprawdzie w którąś z tańszych, bo kobita mi trzeszczy, że chcę wydać parę stówek na zwykły zegarek skoro można mieć taki za stówkę jedną (łone normalnie na niczym się nie znają ). Ale z drugiej strony do codziennego noszenia, gdzie sikor będzie narażony na sporo niebezpieczeństw , to może nawet lepiej. A na starość kupię sobie jakiegoś garniturowca za wieeele tysięcy. Dzięki za rekomendację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wprawdzie w którąś z tańszych, bo kobita mi trzeszczy ...(łone normalnie na niczym się nie znają ). I tu Colinsie szanowny , co w pracy , w białej szacie jeździsz niczym Gandalf , się mylisz! Uwierz , kobieta jest świetną znawczynią gadżetów do takiego Pulsara przykładowo. A to buty pod lakier ,a to torebka aerodynamiczna ,niczym zadziorne lampy , to znowu zestaw lakierów do paznokci dopasowany do koloru felg ,o odpowiednich pomadkach pasujących do tapicerki ,nie wspominając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi