TomekX-TRAIL Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam!Czy fotele i kanapa skórzana z Xa 2005r lift będą pasowały do Xa mojego z 2001?Skórzane podgrzewane, elektryczne... u siebie pod fotelami widzę wiązki, kostki instalacji do podłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Powinny, po lifcie fotele przód są na 4 śrubach każdy. Różnica była chyba tylko w kolorze plastików zależnie od wersji. Były ciemne i jasne. Po lifcie są poduszki i nie martwisz się o to? Nie wiadomo czy w kupnych będą i jaki jest ich stan? Kostki są ale możliwe, że będą potrzebne jeszcze przekaźniki i może bezpieczniki. Trzeba zmierzyć prąd w kostce, czy któraś daje 12v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 W obecnych fotelach poduszki mam... ale właśnie zastanawiam się żeby nie były wystrzelone, albo uszkodzone w skórzanych...u siebie mam kolor jasny w środku foteli plus jasne boczki i podłokietnik... chcąc kupować zestaw trzeba jeszcze kupić pewnie cały tunel środkowy, bo wątpię żeby mi ktoś sprzedał samo zamykanie schowka w podłokietniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 jak masz ciemny materiałowy podłokietnik to pasuje kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 inna opcja to oklejenie skaj'ą ( eco skorą) zamykania schowka tam naprawdę jak bierzemy w aucie opcję skórzane fotele , to z elementów skórzanych może jest 60% z reguły boczki drzwi, schowki,czy tylne elementy siedzeń to już skaj, którą trudną odróżnić od oryginału, bo nawet przeszyta jest identycznie. i to nie jest domena jakiś aut budżetowych ale taką skaj znajdujemy nawet w autach premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Po niedzieli zadzwonię o fotele i po zakupie i montażu dodam foto jak ostatecznie się zdecyduję, dzięki chłopaki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Fotele x-trailowe mają jedynie skórzane siedzisko i oparcie, boki i tył to skaj. Mam u siebie i jest bardzo kiepski. Popękał i wygląda obleśnie. Planuje to oddać do tapicera i zrobić pół skórę. A podłokietnik chcę przerobić bo jest ścięty ku przodowi i wcale nie spełnia swojej funkcji. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez chudson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Fotele x-trailowe mają jedynie skórzane siedzisko i oparcie, boki i tył to skaj. Mam u siebie i jest bardzo kiepski. Popękał i wygląda obleśnie. niestety ale skóra i skaj wymaga pielęgnacji, podejrzewam, że pewnie poprzedni właściciel/le coś zaniedbali. raz na 3 miesiące trzeba to doczyścić i konserwować, wtedy nawet po 10 latach wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 No ja taki już kupiłem ale komu się chce pielęgnować co kilka miesięcy tapicerkę Poza tym sam uszkodziłem w jednym miejscu tylne oparcie ( skaj ) gdy miałem rozłożoną kanapę i odsunąłem siedzenie kierowcy do tyłu. Coś leżało z tyłu i zrobiło dziurę od naporu więc materiał nie jest zbyt mocny. W miejscach gdzie jest naturalna skóra nie mam zastrzeżeń- trzyma się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No ja taki już kupiłem ale komu się chce pielęgnować co kilka miesięcy tapicerkę no ja to robię i wielu ludzi , raz na jakiś czas czyszczenie i odżywka. takie uroki skór i jej skajowych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi