Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Mirek to nie odpiszę bo za burtą a statek odpłynoł. .... Ale ja mogę napisać że Mirek jest bardzo zadowolony z zakupu ASXa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzięki Edziu ! Rozumiem , Kumpel to i informacje z pierwszej ręki Ale wiem ,że Mirek z Łodzi a nie na łodzi ... i jeszcze za burtą ... Myślę ,że za "burtą" Łodzi Wszelako skomplikowana ta uć Miło pozdrawiam Edwardzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nie no Mirka bez szalupy za burtę ,wprost na nowy statek Wycieczkowy Mitsumaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja nie wiem jak na europe, ale generalnie ostatnie lata mitsubishi ma zla opinie, zwlaszcza w usa, ze to sa skladaki i wstyd japonski. Slyszalem ostatnio ze chyba beda tylko juz robic auta w japoni i eksportowac moze sie cos poprawi, lub nie. Jest to ostatnie marka ktora bym chyba kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jeździłem serwisowałem w ASO na gwarancji taki sprzęt to rachunki były Fest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi