Gość Hero Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 tak, to u mnie to byl czujnik polozenia walu jako przyczyna niemozliwosci odpalenia...Niestety krotko po odpaleniu spierdolil sie rozrusznik... Co ciekawe odlupal sie kawalek magnesu ze stojanu wewnatrz rozrusznika i zablokowal obracanie sie walka i rozrusznik do wymiany...Lekko mnie juz to zaczyna wk***iać jesli mam byc szczery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 tak, to u mnie to byl czujnik polozenia walu jako przyczyna niemozliwosci odpalenia...Niestety krotko po odpaleniu spierdolil sie rozrusznik... Co ciekawe odlupal sie kawalek magnesu ze stojanu wewnatrz rozrusznika i zablokowal obracanie sie walka i rozrusznik do wymiany...Lekko mnie juz to zaczyna wk***iać jesli mam byc szczery... tez bym sie wqrwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No wlasnie...Ciagle mysle sobie o tym kanistrze z benzyna i zapalkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi