Gość kj55555 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam, Mam problem z fabryczną nawigacja i radiem w X-Trail'u T31. Chodzi o tem model: W trakcie jazdy, po rozłączeniu rozmowy przez głośnomówiący, ekran nawigacji zrobił się czarny, a radio przestało grać. Podświetlenie ekranu jest, ale obrazu nie. Przy włączonych światłach podświetlają się przyciska radia. Odłączanie aku, wyjmowanie radia, odpinanie poszczególnych wtyczek - było. Wszystkie bezpieczniki sprawne. Był podobny temat, ale tam ekran uruchamiał się po pewnym czasie, a tu nic . Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam Doszedłem do wniosku, że radio jest jakby "zawieszone" w trybie bluetooth. Nic nie reaguje, ale telefony je widzą. Połączyć się nie da. Po odłączeniu aku na 40 minut wszystko bez zmian. Czy jest w tym radiu jakaś bateria podtrzymująca pamięć? Jeżeli tak to jaka? Pozdrawiam i proszę o jakieś pomysły jak macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Spróbuj naładować akumulator do pełna. U mnie ekran się zawieszał, ale po doładowaniu problemy ustały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.