35zdawid1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Na moje oko kaktus za wczesnie 2 bieg wbija trzeba by poczekać aż auto fizycznie (nie tylko licznik) osiągnie ok 60-65 km/h chwile jadąc na odcince która pojawia się teraz pewnie przy 30 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 trafna uwaga, ja sugerowałem, żeby w ogóle startować z dwójki, palić laka 50m, przebicie na 3 zawsze idzie dobrze i jedna zmiana biegu mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) tylko mając 700km mocy i manualną skrzynie nie da sie szybko zmieniać biegów jak wpadniesz w odcinke to już wogule nie załączysz tej 2 3 tak samo sie działo u mnie, 2jka w odcince to walka z lewarkiem dla tego sie pozbyłem syfiatej skrzyni ( nie ruszając silnika ,na chińskich oponach) wymieniona skrzynia pozwoliła na na 1/4 być szybszym o 0,7s powtażalny wynik to 13,1 13,2 mieżone moim g techem a on przekłamuje na racelogiku powinien wyjść jeszcze lepszy czas skrzynie automatyczne już maja sporą przewage nad manualami Edytowane 30 Czerwca 2017 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nawet te stare poczciwe 5 biegowe automaty co w serii mamy przy turbo sa znacznie ale to znacznie szybsze jak manualne... na beltronixie mierzylem ta niebieska sztuke z Radomia co budowalem to przy mocy zaledwie 447KM na ciwiare schodzila do 12.44 sek !!!W sumie stoi u mnie pod garage to nim pojdzie w rozbiorke to sprawdze ja na racelogiku 800KM pękło !!! Wreszcie coś się z tymi VQ35 da radę zrobić, bo już się obawiałem że przepływy ich głowić na to nie zezwolą Fakt że trzeba było grubo dmuchnąć górą by tyle powera wytworzyć Dla Saabów takie wartości to norma, jednak zetkowy silnik ma te tuleje delikatne... Dla tego było to jedynie test, krótko trwały, który wreszcie otworzył okno na świat dla tych piecełów Z nowości wleciał wydajniejszy intercooler Mishimoto: No i na szybko zapożyczony mikroskopijny filtr powietrza został zastąpiony większym stożkiem K&N (ten po lewej): Do latania na ćwiartkę doładowanie będzie obniżone do 1,4bara górą, coby tuleje nie pęlkła Silnik generuje następujące moce przy różnych boostach: Na takiej konfugiracji będzie maszyna latać, w stosunku do poprzedniej mamy znaczny przyrościk na wysokich obrotach: od 6600 do odcinki doszło równo 70KM Ciekawe jak to wpłynie na czas, bo V-max na mecie z pewnością się zwiększy o kolejne parę km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Męski wynik. Jeździ tym Mariusz na codzień czy już tylko na 1/4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 będzie strojenie pod V-powera 100 i wóz do jazdy na co dzień W poniedziałek jedzie by zaatakować swoje rodzinne miasto - czeka tam na niego już Hellcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ten Hellcat z Płocka też wymiata.ale z tego co pamiętam to Kaktuss pojechał to już na nightpower w tamtym roku "Pojechał to" = "objechal go" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Piekna pamiątka z ostatniej Bialej by turbobieda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Bardzo szybkie auto zbudowaliscie. Bardzo fajny filmik i praca w zespole. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dziękujemy dziękujemy !Jeszcze troszkę ją dopieścimy na manualu... Dokładanie mocy to w zasadzie już na tą chwilę tylko zwiększanie prędkości końcowej na mecie a poprawa czasów raczej minimalna. Najważniejszy teraz jest start i zmiana biegów Ps. coś zdjęcia poznikały trzeba chyba konto na photobuckecie zupgradować o shit ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 O nie, moje Kaktusiątka znikneły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No auto wydane już właścicielowi, czyli Kaktusowi Wóz został trochę udelikatniony i lata teraz na paliwie 100 oktan z shella. Na domieszcze 20% alkocholu etylowego 100-200km/h robi w czasie 5,5 sek w dwie osoby na pokładzie, ale najśmieszniejsze jest to że zaledwie 0,2sek wolniej jak leci się te 100-200 ale w całości na czwartym biegu :D !!! W pojedynkę myślę że jakieś 0,2 sek by było do urwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Co Wy tam za wino lejecie? Zapodajcie męskiej 40% wódy to 100-200 zrobi w 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 No to czas na mały lifting... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wydech wyszedł trochę jak w corvette fajnie musi na żywo wyglądać. Uwielbiam ten projekt bardziej niż swój: ) nie masz może starych puszek do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wlasnie, co ze starymi puchami? Te koncowki sa od jakiegos innego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Robione na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Tłumików nie ma Za to dźwięk jest i wreszcie będzie coś słychać ten wóz na imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Cytrus dzięki za te słowa. Stare puszki z końcówkami same się sprzedały, kolega z białej Zet zassał je jeszcze jak były na aucie. Teraz nie ma nic, żadnego tłumika nie dałem, a dźwięk jest jak z V10. W końcu zaczęło to brzmieć adekwatnie do mocy. Choć przy 140km/h cisza, da się przez telefon normalnie gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Mariusz zapodaj jakiś filmik jak to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=B1sThefCFnE Narazie tylko to mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 oj grubo grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 11.4 !!! Manualem wydaje mi się realne by wykrecic dyche 11.4 !!! Manualem wydaje mi się realne by wykrecic dyche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 No Mariusz grubo poszedł. Gratulacje. Jest rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Niech cie jutro nawiezie Sporo MMS-ów dostaje, ogólnie ciekawe tam jest, dziś drugi dzień zmagań Kaktusowóz okazał się najglośniejszym autem na imprezie haha i zostało mu to oficjalnie ogłoszone i wynagrodzone Wywalczył 2 miejsce na ćwiartkę, Krzysiu z autoamtem był zaledwie 0,04 sek szybszy tak wiec ciekawie się zapowiada porównanie Manual Vs. Automat No i zajął drugie miejsce jeśli chodzi o moce Ps. ciekawe czy jest gdzieś nagranie z tego jak łoi d*pę GTR-owi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi