WarPigs Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Może miałeś niewyważone koła. Miałem w dwóch autach, latałem po 270 i żadnych drgań nie odczułem. Będę zakładać za tydzień te które dokupiłem, są większe i oby wszystko grało Sprzedam używany układ dolotowy Fujita do VQ35HR.. Coraz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Fajna felga, będzie swietnie wygladala przy czarnej Zecie. Jak zalozysz dawaj foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Już założyłem, także zaraz na myjkę i robie foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Swietnie, tylko troche jak z przodu za wasko jakos, masz dystanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tak, na tyle 20mm z przodu 25mm. Zastanawiam się żeby dokupić przykręcane 30mm na przód. Jestem dumny ze swoich czasów. Jak na auto które fabrycznie ma 5.9 do 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 kurczaki nie ma lipy !! HR do 7500 się kręci wiec na dwójce setke osiaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Powiedz mi Kuba, zastanawiam się nad strojeniem wiosna/lato. Na wydechu i dolocie zimnym, jakie moce Wychodzą po programie w HR? 330KM osiągalne? Edytowane 7 Marca 2016 przez WarPigs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Z tego co wiem najnicniejszego HRa ma Tomek przy 315km wiec ciezko dobic do 330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 I Tomek ma Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 I też jest po wydechu Ktory swoja drogą brzmi za***iscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Z tego co wiem najnicniejszego HRa ma Tomek przy 315km wiec ciezko dobic do 330 U nas na rolkach 310 Bez zmiany kolektorów wydechowych nie ma bata by przekroczyć tę wartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ahh. No cóż, to musze zakupić kolektory. To auto i tak jest juz za głośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak wlasnie myslalem ze to Twoją Zete widziałem w sobote na WNRze Przezentuje sie za***iscie. Brzmi też fajnie jak przycisnąłeś na miedzeszynskim. Myslalem ze sie potem zlapiemy jakos na terminalu ale już Cię tam nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Spadałem do domu już podejrzewałem że na terminal lecisz. Sezon sie zaczyna, bedzie jeszcze okazja sie złapać xD Aktualizacja: TURBO! W temacie niedługo pojawi się wątek uturbienia mojego HR-a. Termin już uzgodniony mniej więcej z Kuba, czas uzbroić się w cierpliwość no i szykuje sie ekipa na JAP-Fest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Kiedy i gdzie jest japfest w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 W Legnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Aj daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak czy siak, warto pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi