Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zamykanie/otwieranie z pilota a migacze

harbinger

Rekomendowane odpowiedzi

Przy zamykaniu/otwieraniu z pilota migają kierunkowskazy. Mam pytanie jakie jest standardowe ustawienia (ile razy migają kierunki przy zamykaniu/otwieraniu) i czy jest możliwość zmiany konfiguracji.

Druga sprawa - nie mam instrukcji do samochodu a chciałbym zmienić ustawienia, żeby pierwsze naciśnięcie otwierało tylko drzwi kierowcy.

Model 2007, Acenta, 2.0.

Ilości mignięć Ci nie podam, ale jeśli chcesz zmienić sygnał podawany z pilota przytrzymaj oba, jednocześnie, przyciski na pilocie przez 5 sekund, przy pozamykanych drzwiach ale nie zablokowanych zamkach. Powinno zadziałać, chcąc zmienić ponownie wykonujesz te samą czynność co poprzednio.

Ok, jak wyjdę z pracy to spróbuje.

O ilość mignięć pytam ponieważ jak dziś rano otwierałem samochod to nie było żadnej reakcji świateł (godzina 4:30 rano, trochę trudno nie zauważyć światła). Mam go niecały miesiąc, stąd na pewne rzeczy jeszcze przez chwilę będę wyczulony ;).

No daj spokój o tej godzinie wszyscy śpią to i Twemu QQ spoczynek się należy, a na poważnie to dziwne że nie mignęły, sprawdź czy zamyka i otwiera wogóle zamki.

Otwieranie: dwa krótkie mignięcia

Zamykanie: jedno dłuższe mignięcie

No daj spokój o tej godzinie wszyscy śpią to i Twemu QQ spoczynek się należy, a na poważnie to dziwne że nie mignęły, sprawdź czy zamyka i otwiera wogóle zamki.

Normalnie się otworzyły, tylko nie zaświeciły migacze.

Byłem już dziś w ASO i problemem był akumulator. Po wymianie wszystko gra. Co ciekawe z zapłonem problemów nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...