Gość bonzo Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 z tego co czytałem na forum to większość zachwala Ferodo. Ja kupiłem jakąś japońską poodróbę i teraz żałuję. Nastrępnym razem wezmę Ferodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lotnik Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ja mam Remse i sprawują się super. Oczywiście Ferodo z tych jakie wymieniłeś będą o niebo lepsze, ale i drozsze. Z tego co pamietam Ferodo to jakieś 150 zł. Remsa jakieś 100. Zapytaj naszego kolegi Banshiora. On handluje tymi klockami PZD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 ferrodo ale premier!!a jak masz wiecej gotówki wez EBC GReeN-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Już są,kupiłem ferrodo premier za 160 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAFAR Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 A ja do mojej N16 1.8 chcialem kupic oryginaly w salonie za ok. 270zl, ale odpuscilem. Potem myslalem o klockach japonskich Nipparts 100 zl, ale sie wystraszylem, ze to badziewie. W koncu facet namowil mnie w Intercarsie na Lukasy 147 zl, ta sama klasa co Ferodo. Przy zmianie klockow (44 000) wzialem do reki stare oryginaly, mialy jeszcze ok.2-3 mm i jeb@#$em nimi o ziemie, kiedy sie rozlecialy zobaczylem napis Lukas. Teraz wiem ze mam to samo co oryginal za 1/2 ceny. Hamuja OK wiec polecam. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAFAR Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 A ja do mojej N16 1.8 chcialem kupic oryginaly w salonie za ok. 270zl, ale odpuscilem. Potem myslalem o klockach japonskich Nipparts 100 zl, ale sie wystraszylem, ze to badziewie. W koncu facet namowil mnie w Intercarsie na Lukasy 147 zl, ta sama klasa co Ferodo. Przy zmianie klockow (44 000) wzialem do reki stare oryginaly, mialy jeszcze ok.2-3 mm i jeb@#$em nimi o ziemie, kiedy sie rozlecialy zobaczylem napis Lukas. Teraz wiem ze mam to samo co oryginal za 1/2 ceny. Hamuja OK wiec polecam. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.