JukeNismo Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Może ktoś podesłać sam Rozdział 8 na adobry@o2.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadioba Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Witam potrzebuje bardzo pilnie instrukcji po polsku w wersji pdf do nissan juke 2017 jak ktoś może podesłać to na adres pankracy@live.co.uk będę bardzo wdzięczny z góry dziękuję Edytowane 4 Lutego 2021 przez Arkadioba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netis7 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępniam całość podzieloną na rozdziały na dysku google: https://drive.google.com/drive/folders/1_Z4lNiT5fHAGCNMNSh0RTpd2wNCzQOlv?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 27 minut temu, netis7 napisał: Udostępniam całość podzieloną na rozdziały na dysku google: Ode mnie już masz plusa, pomimo że nie znalazłem tam instrukcji Pulsara C13. Ale może, kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezuk1 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Dzięki za instrukcje po polsku dla Sebastiana W37 bardzo mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot11 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dziękuje za instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa40 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Straszna szkoda, że są już niedostępne te instrukcje. Może ktoś ma je jeszcze i umieści Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi