krajesiak Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zastanawiam się nad używaną sondą .. różnica w cenie spora a ten samochód nowszy już nie będzie. Ponad 200zł sa sondę to chyba trochę dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 daj sobie spokój a jak jest w takim stanie jak Twoja?? to zaraz kupisz znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 http://allegro.pl/sonda-lambda-nissan-almera-n16-tino-1-5-1-8-uniwe-i5603688683.html A takie coś jest coś warte czy lepiej sztywno w boscha iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Kup Boscha, nie kombinuj, potem będziesz narzekał, że spalanie nie takie i szukał dziury w całym? Czy 100pln różnicy to tak dużo? Raptem 60 litrów lpg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja do mojej starej P10 płaciłem za sondę 370 zł i cieszyłem się że tak tanio wyhaczyłem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Kosmos. No nic szukam oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi