lukaskadela Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam czy ktoś by mógł mi wyjaśnić jak użyć tempomatu mogę. Wciskam przycisk i zapala się mi zielona kontrolka tempomatu ale na tym się kończy to. Lub może ktoś z was ma polska instrukcje obsługi i mógłby zrobić mi zdjęcie strony na ktorej pisze obsługa tempomatu i tu wstawić. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60959-czy-tempomat-moze-byc-ciagle-wlaczony/ Edit. oj sorki to od Kaszkaja. Edytowane 5 Marca 2016 przez camello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wprawdzie link taki trochę przedpotopowy ale powinien rozjaśnić sprawę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60959-czy-tempomat-moze-byc-ciagle-wlaczony/ Ale kino,ten sam link ale tempomaty chyba te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Up. Jeszcze takie coś znalazłem ale po angielsku ale myślę że idzie zrozumieć. https://m.youtube.com/watch?v=wRjCRvqNjQo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaskadela Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dziękuję za informacje. Jutro sprawdzę jak to działa w praktyce. Mam nadzieje ze będzie wszystko funkcjonowało donrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Witam czy ktoś by mógł mi wyjaśnić jak użyć tempomatu mogę. Wciskam przycisk i zapala się mi zielona kontrolka tempomatu ale na tym się kończy to. Lub może ktoś z was ma polska instrukcje obsługi i mógłby zrobić mi zdjęcie strony na ktorej pisze obsługa tempomatu i tu wstawić. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Wciskasz przycisk (wtedy na liczniku znika spalanie czy co masz ustawione a pojawiają się kreski ------ ) i jak osiągniesz prędkość z jaką chcesz jechać klikasz przełącznik ten co jest nad przyciskiem w dół na ''set'' i wtedy masz już włączony a zamiast kresek pokazuje prędkość na jaką jest ustawiony. Edytowane 5 Marca 2016 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Lub może ktoś z was ma polska instrukcje obsługi i mógłby zrobić mi zdjęcie strony na ktorej pisze obsługa tempomatu i tu wstawić Jeśli jeszcze jest potrzebna, to wieczorem mogę wrzucić skan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaskadela Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jakby to nie było problemem dla ciebie daniel skanu umieszczenie to bardzo bym poprosił. A jutro sprawdzę to i zobaczę jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) lukaskadela wciskasz przycisk 1, zapala się kontrolka tempomatu, potem przy odpowiadającej Ci prędkości wciskasz przełącznik 2 w dół na set i zapala się obok kontrolki tempomatu ikonka ''SET'' i tempomat masz włączony. Edytowane 5 Marca 2016 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jakby to nie było problemem dla ciebie daniel skanu umieszczenie to bardzo bym poprosił. A jutro sprawdzę to i zobaczę jak to działa Tu jest skan z instrukcji: https://dl.dropboxusercontent.com/u/107516934/Juke/tempomat.pdf Ale to raptem trzy strony, z czego połowa to bicie piany - chyba nie ma tam niczego więcej, niż to, co już w tym wątku napisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaskadela Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jesteście wspaniali. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi