jackowy Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Jak to jest z blokadą drzwi. Wg. instrukcji po naciśnięciu przycisku na kluczyku ze zintegrowanym pilotem powinny się blokować klamki wewnątrz. Czy w ten system wymaga jakiejś kalibracji lub aktywowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodar1984 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 W oplu działało to jak dwa razy wcisnąłem przycisk od zamykania na pilocie. Może w qashqaju też tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 W Nissanie blokada super lock o ile ją masz jest aktywna cały czas. Jak zamykasz drzwi z pilota lub zewnętrznego przycisku od razu blokuje drzwi i nie można ich otworzyć od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To chyba przez liftem tak jest, bo u mnie można otworzyć drzwi od środka.Pewnie kolejne głupie wymysły ue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To chyba przez liftem tak jest, bo u mnie można otworzyć drzwi od środka. Pewnie kolejne głupie wymysły ue Z tego wynika że nie masz systemu Super Lock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ciekaw jestem czy można moduł dokupić do tego i czy sama instalacja wystarczy czy trzeba coś przerabiać w siłownikach zamków. Jeśli ktoś się orientuję to na piszcie gdzie dokładnie jest miejsce takiego modułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ciekaw jestem czy można moduł dokupić do tego i czy sama instalacja wystarczy czy trzeba coś przerabiać w siłownikach zamków. Jeśli ktoś się orientuję to na piszcie gdzie dokładnie jest miejsce takiego modułu. Blokadę aktywować można za pomocą kluczyka, więc raczej nie jest to dodatkowy moduł a centralny z taką funkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Robercie, ale jak ją można aktywować? Jakoś dodatkowo kluczykiem w zamku drzwi kierowcy, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Robercie, ale jak ją można aktywować? Jakoś dodatkowo kluczykiem w zamku drzwi kierowcy, czy jak? Według instrukcji patrz foto. Jak nie działa to znaczy że nie ma funkcji Super Lock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Super Lock - z tego co wiem - jest tylko w autach z kierownicą po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniuone Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Witajcie, Poszukuję informacji w jaki sposób uruchomić automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu samochodem ( zakładam,że coś takiego jest dostępne w tego typu samochodzie ). Czy ktoś zna sprawdzony sposób ?Być może jakas kombinacja przycisków ? Niestety w instrukcji niczego nie znalazłem na ten temat. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr. Doniuone --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Temat / pytanie/ połączony z istniejącym już. Edytowane 19 Maja 2016 przez Skylimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Włączenie (wyłączenie) tej funkcji jest opisane na stronie 3-12 instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniuone Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Włączenie (wyłączenie) tej funkcji jest opisane na stronie 3-12 instrukcji. Niestety ale na tej stronie nie ma nic o tym jak włączyć automatyczne blokowanie drzwi po ruszeniu samochodem. Chyba,że mamy inne instrukcje. Jesteś w stanie podać info jakie jest u Ciebie w instrukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Cytat z instrukcji; Włączanie i wyłączanie funkcji blokowania drzwi w czasie jazdy. 1. Otwórz drzwi 2. Przekręć wyłącznik zapłonu na pozycję ON 3. Włączanie Naciśnij i przytrzymaj część "LOCK" przełącznika zamka drzwiowego (1) przez 5 sekund. Wyłączanie Naciśnij i przytrzymaj przez 5 sekund przełącznik centralnego zamka od strony"UNLOCK"(1) 4. Rozlegnie się sygnał dzwiękowy potwierdzający wyłączenie. Raz aktywowana funkcja blokady drzwi w czasie jazdy będzie włączona podczas każdej następnej podróży. Edytowane 19 Maja 2016 przez Yan_2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniuone Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Cytat z instrukcji; Włączanie i wyłączanie funkcji blokowania drzwi w czasie jazdy. 1. Otwórz drzwi 2. Przekręć wyłącznik zapłonu na pozycję ON 3. Włączanie Naciśnij i przytrzymaj część "LOCK" przełącznika zamka drzwiowego (1) przez 5 sekund. Wyłączanie Naciśnij i przytrzymaj przez 5 sekund przełącznik centralnego zamka od strony"UNLOCK"(1) 4. Rozlegnie się sygnał dzwiękowy potwierdzający wyłączenie. Raz aktywowana funkcja blokady drzwi w czasie jazdy będzie włączona podczas każdej następnej podróży. Dzięki za info ale niestety u mnie nie działa. A jak u Ciebie ? Nie było z tym problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nie, u mnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 U mnie też nie było problemu z aktywowaniem i blokada działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki18 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 A z automatyczna skrzynia jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieslaw71 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witajcie, Poszukuję informacji w jaki sposób uruchomić automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu samochodem ( zakładam,że coś takiego jest dostępne w tego typu samochodzie ). Czy ktoś zna sprawdzony sposób ?Być może jakas kombinacja przycisków ? Niestety w instrukcji niczego nie znalazłem na ten temat. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr. Doniuone --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Temat / pytanie/ połączony z istniejącym już. Witam Automatyczna blokada drzwi wlancza sie tak...zamknij drzwi,wloncz zaplon,nacisnij wyloncznik zamykania drzwi /ten kolo recznego hamulca/ i trzymaj asz uslyszysz sygnal. to jest jakies 6 sekund. i gotowe. Deaktywacja - to samo tylko wyloncznik na otwarcie. przy predkosci 10km zamki same sie zamykaja ,od srodka otwierasz raczka. sorry u mnie nie ma polskiej klawiatury. Ruski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi