pyton Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Powitać Towarzystwo. Czy ktoś sie orientuje czy da radę zmienić wersję 5 osobową na 6 lub 7 osobową? Czy da się wpasować siedzenie (przynajmniej jedno) do standardowego bagaznika no i jak z papierologią.... Zależy mi na 1 miejscu w bagażniku. Proszę o opinie/uwagi/sugestie... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A co masz pod wykładziną bagażnika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dobre pytanie, muszę sprawdzić (wóz u właściciela). A co mogę mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak masz wielki schowek to wystarczy kupić dwa fotele do tego komplet plastików z wersji 7 osobowej. Dalej stacja diagnostyczna i do wydziału komunikacji z wnioskiem o zmianę ilości miejsc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeszcze pasy potrzebne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jak masz wielki schowek to wystarczy kupić dwa fotele do tego komplet plastików z wersji 7 osobowej. Dalej stacja diagnostyczna i do wydziału komunikacji z wnioskiem o zmianę ilości miejsc. i jeszcze faktura z firmy z uprawnieniami, która dokonała montażu siedzeń i pasów. Bez tego diagnosta nie wyda decyzji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zapomniałem jeszcze o jednej rzeczy. Boczki plastikowe bagażnika będą potrzebne bo inaczej będzie problem z pasami. A tak nawiasem, były wersje 5 osobowe?? Chyba produkowane na jakieś lokalne rynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 wracając do tematu, a jeśli założę jedno siedzenie w bagażniku z pasami (taka konfiguracja mi odpowiada) i bedziemy jeżdzic w 5 osób, tyle że jedna w 3 rzędzie siedzeń to mogą sie przyczepić? PS. Radości dla Towarzystwa na Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Siedzenia możesz mieć.. gorzej jak Cie jakaś służba przydybie jak kogoś na tym siedzeniu będziesz przewoził. W najlepszym przypadku dowodzik do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 ale liczba osób przewożonych będzie tyle co w dowodzie, czyli 5..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Tak sobie myślę, że gdyby środkowe siedzenie wyjąć to byłby układ 2+2+1. a w dziurę lodówkę zamontować. Ja tego nie wymyśliłem, były takie Ople Meriva z początku produkcji, coś koło 2004-2006 chyba, gdzie z tyłu były dwa siedzenia i lodóweczka zamocowana na stałe. W dowodzie było 2+2 i robione pod zamówienie były. Nie będzie to autobus, więc ilości rzędów siedzeń w papierach też nie będzie, a panowie Policyjanty pewnie by puszczali. Bo co z takim rodzynkiem zrobić A tak na marginesie to Pyton szukaj normalnego pata, z 7 miejscami. wymontujesz jedno miejsce i zrobi się dodatkowy schowek, a w papierach wsio git Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ale liczba osób przewożonych będzie tyle co w dowodzie, czyli 5..... A w dowodzie masz liczbę przewożonych osób czy liczbę miejsc siedzących? :-) Jak wymontujesz jeden fotel to nikt się nie przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakama 4x4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ćwiczę ten temat bo jedyny ładny egzemplarz był 5 osobowy a potrzebuje 6 miejsc. Otwory w karoserii są na 7 foteli. Fotele założyłem. Wszystko ok. Brakuje wykładziny z tyłu ale dałem dy2niki gumowe. Jest cicho i nie trzeba wykładziny chyba że dla estetyki. Jak kupujcie to lepiej jednak komplet z pasami i co najważniejsze z mocowaniami pasów 3 rzędu do karoserii. Bardzo waznee. Mam problem z dostaniem tej części. W serwisie ten kawałek blaszki kosztuje chyba coś koło 500 zł więc traktuje jako niedostępne ;-) . Formalności i reszta montażu to rzeczy bezproblemowe. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Hakama 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi