zbyszekN15 Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Instrukcja podaje, że po otwarciu drzwi kierowcy w przypadku pozostawienia kluczyka w stacyjce powinien odezwać się brzęczyk. U mnie brak tego ostrzeżenia. A jak jest u was ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmdelphi Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 W Primerze P10 i P12 brzęczyk oddzywa się tylko w przypadku otwarcia drzwi przy pozostawionych zapalonych światłach. Kluczyk nie ma tu nic do rzeczy. Pozdrawiam Delphi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Tak samo w N15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roshi Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 w n14 tez tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Brzęczyk przypomina o światłach a nie o kluczykach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roshi Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 wiec chyba koniec tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekN15 Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Wszystkim dziękuję za odpowiedzi !! Pytałem, bo lubię jak wszystko w samochodzie działa, a zmyliła mnie informacja z książki Wydawnictwa Komunoikacji i Łączności" Nissan Almera", która wśród innych brzęczyków ostrzegawczych wymienia: "brzęczyk ostrzegający o pozostawieniu kluczyka w wyłączniku zapłonu, który włącza się po otwarciu drzwi kierowcy, gdy kluczyk znajduje się w wyłączniku zapłonu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.