Guest angler.ak Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Witam wszystkich Mam zamiar założyć instalacje gazową marki BRC do Nissana Almiry 1,8 z 2000 roku. Wiem, jaki rodzaj instalacji to będzie zastanawiam się tylko nad marką instalacji czy BRC to dobry wybór? Jeśli nie to, na jaką markę instalacji gazowej powinienem się zdecydować i dlaczego? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam angler.ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seba7207 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Miałem BRC w Primerce. Zrobiłem na nij ponad 100kkm. Nie narzekałem, lałem tylko gaz. W drugim aucie miałem Landirenzo, też zrobiłem 100kkm, też mi sie nic nie działo. Myślę, że ważne jest aby dobrze założyli i dostroili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost30 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 W swojej n15 mam założoną instalacje brc - 0 problemów !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 BRC to bardzo dobry wybór, ponadto zgodzę się z przedmówcą, że równie ważna jest jakość montażu i regulacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarroturro Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Coś o instalacji BRC od strony technicznej: http://www.gieldasamochodowa.com/article/v...file=kg_128.xml Teraz (chyba) oferowane są w formie jeszcze bardziej zaawansowanej - a i ceny są znacznie niższe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.