Mateusz55 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam mam problem z progami w primerze p11 mam dziury i w niektórych miejscach są spuchniete, obawiam się czy w srodku jest tam samo, myślicie że wystarczy wspawać nowe reperaturki i zabezpieczyć dobrze wnętrze komplet progów znalazłem na allegro http://allegro.pl/nissan-primera-p11-prog-l-p-klp-ocynk-i6075807034.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Po pierwsze zastanów się czy opłaca się inwestować w samochód ze względu na jego stan . Jak tak to polecał bym zdarcie oryginalnej farby podkładowej z nowych progów i pomalowanie ich podkładem epoksydowym. Do tego oczywiście tak jak piszesz dokładne usunięcie rdzy z wnętrza progów i zabezpieczenie środkiem do profili zamkniętych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz55 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Moim zdaniem opłaca się zrobiłem nim ponad 60k i nic nie dołożyłem do Silnika podłoga tez w stanie dobrym wiadomo trzeba wyczyścić i zabezpieczyć bo jakieś naloty rudej są. Znajomy za robotę wycenił mi 600 z przygotowaniem do Malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jeśli autko, tak jak piszesz jest w dobrym stanie i ma, jak dotąd, niezawodny silnik to warto dołożyć parę groszy. Zrobić, zabezpieczyć i dalej cieszyć się niezawodnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo75 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ja płaciłem za wymiane progu i nadkola z prawej strony łącznie z malowaniem pod kolor 800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.