kubalon Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Chyba ten dział będzie odpowiedni,a porada moja dla posiadaczy nowego QQ z salonu,koniecznie sprawdźcie w miarę możliwości każdy styk, kostkę, śrubkę i co się da docisnąć dokręcić wcisnąć. Skąd ta rada, wczoraj był cieplutki dzień korki niemożebne jak to we wrocku rzut oka na temperaturę i włos stanął, wskazówka włazi na czerwone pole klima wyłączyła się i zaczynam kląć pod nosem autko 2 mc.i takie cuda, w żadnym czegoś podobnego nie doświadczyłem. Dziś podjechałem do serwisu z postanowieniem że będę nocował u nich ale mają zrobić i co się okazało, pierdoła ale znamienna kostka nie podłączona do wentylatora jak było chłodno nie było objawów. Morał, składane auta u angoli to tragedia i druga tragedia to przegląd przedsprzedaży w serwisie, z reguły zawsze sprawdzam i dokręcam co się da ale do durnego łba mi nie wpadło aby obmacać to złącze. Pogoda dopisze to włażę pod autko i sprawdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Szkoda tylko że takie rzeczy się zdarzają. Wpływa to negatywnie na wizerunek marki, a samochody które proponuje nissan w salonach nie są wcale tanie. Dobrze że nie doprowadziło to do poważnej usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton95 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tak już niestety bywa, albo nie daj rękę uciąć ktoś specjalnie w serwisie nie dopiął... co dziwne w starych autach brak włączonego wentylatora nie robi większej różnicy dla silnika Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.