Lasiat Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam. Czy istnieje możliwość obniżenia przedniego fotela pasażera? Wyższe osoby mają troszkę problem, gdyż bardzo blisko glowy znajduję się dach co nie jest zbyt bezpieczne i wygodne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 zgadzam się ze za wysoko, ja już pytałem mechanika i powiedział ze nie da się bez przeróbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam. Czy istnieje możliwość obniżenia przedniego fotela pasażera? Wyższe osoby mają troszkę problem, gdyż bardzo blisko glowy znajduję się dach co nie jest zbyt bezpieczne i wygodne. Pozdrawiam. W grę wchodzi przeróbka sanek fotela.Kto się tego podejmie??? Kto zaryzykuje ingerencją w mocowania sanek do nadwozia?Jakie mogą z tego być efekty przy kolizji???Przecież fotele to jest jeden z ważniejszych elementów wyposażenia branych pod uwagę podczas crashtestów! To samo dotyczy zmiany konstrukcji samego fotela.Nowa rama do sanek,bądź skrócony i spawany stelaż siedziska.Szczerze powiem,nigdy bym nie podjął decyzji o takich zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Taniej i prościej wyjdzie kupienie i zamontowanie fotela z wersji angielskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Szkoda, bo myślałem, że producent przewidział obniżenie i to by było na zasadzie przykręcenie fotela w inne otwory w "ramie" fabrycznej. No nic, trzeba z tym jakoś żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jako osoba 187cm zwrostu nawet mi nie przyszlo do glowy by go obnizac wiec nie wiem o co tu chodzi z tym wszystkim bardziej problem robi mi miejsce na nogi =>dwa lata temu jechalem na wakacje nad moze w 5 osob to juz mialem dosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.