Gość indygox Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ostatnio zauwazyłem że ABS w moim sunnym za często reaguje , czasem hamuje łagodnie a mimo to on zadziała - nie wie ktos co to może byc ?moze czujnik jakis ?? jak pomyśle o zimie to juz zaczynam sie bać :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 aha i zapomniałem dodać że jak gasze silnik to na moment dosłownie na sekunde pojawia sie kontrolka ABS po czym znika , przy zapalaniu to normalne ale czy przy gaszeniu silnika tez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 ja mam ABS zwalony całkiem a co to nawet nie wiem za duż o na raz....jedno jest pewne jak włączyłem kostke pod maską to się mało nie zabiłem ABS odbija kiedy chce i zapowietrza cały układ więc odpiołem znowu i wymontowałem żaróweczke na desce(to już moge rozkręcać z zamkniętymi oczami praktycznie he he),ale czytając opinie ABS wogle nie działa zbyt rewelacyjnie w słoneczku a poza tym nigdy nie miałem auta z A...więc ani porównania ani doswiadczenia,póki co jest oki zobaczymy na śniegu.... :wink: ,W środe wraca mój kumpel mechanik więc jak coś będę wiedział dodatkowo to skrobne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 aha i zapomniałem dodać że jak gasze silnik to na moment dosłownie na sekunde pojawia sie kontrolka ABS po czym znika , przy zapalaniu to normalne ale czy przy gaszeniu silnika tez ? U mnie jest tak samo. Nie mam z ABS zadnych problemow -- wiec chyba to wlasciwe zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 hmm więc moze to norma i nie ma sie czym przejmować, tylko wkurza mnie że jest taki czuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Sterownik ABS jest pod osłonką po prawej stronie od nóg pasażera. Najlepiej podmnień go i wtedy zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 a ile takie cudo kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 nie wiem Tu powinni mieć: http://xedos.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 no poszukam u nich - w sumie kupowałem juz tam kilka rzeczy wiec nie powinno byc problemów , dziś zauwazyłem ze ten abs jest czuły najbardziej przy pierwszym hamowaniu po uruchomieniu silnika potem juz sie rozkręca i dział dośc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.