ludzik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wkurzacie mnie, bo rzucacie tysiące chińskich nazw i nie mozna sie zorientowac w ogole o co chodzi. napiszcie mi krok po kroku jak zawoskować sobie lakier biała perła metalik w najprostszy sposób. W punktach. 1. umyć dokładnie auto szamponem (jakim?). 2. ... 3. ... 4. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Chiński zawodowiec detalista pokaże jak umyć dokładnie Auto ................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Chiński zawodowiec bez aktywnej piany, bez szczotki do felg, bez 'krwawiacych felg', bez pedzla do uszczelek...? a gdzie fluffy dryer? cienki Bolek opps Chinczyk a nie zawodowiec pozdrawiam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Chińskie nazwy to i Chiński myjkowy O i piana aktywna pojawia się już na bezdotykach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Mycie to sprawa nr.1.Następnie coś by w kolejnym etapie glinka miała łatwiej, mianowicie np Iron Off V4.Następnie całośc glinkujemy, po glince warto wytrzeć do sucha i zaaplikować IPA, następnie po wytarciu do sucha nakładamy wosk, ja osobiście pracuje od lat i polecam Collinite no476, dobrze nałożony, dbamy, będzie się trzymać na lakierze do 4 miesięcy. Co mam na myśli pisząc dbanie? Częste mycie na bezdotyku, oraz aplikowanie QuickDetailera co mycie. To wszystko w mega skrócie na szybko Pozowole sobie jeszcze jedno....Osoby z Poznania lub okolic, zapraszam na korekty lakieru bądź zabiegi pielęgnacyjne swoich pojazdów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.