AAS Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Bokiem nie polatasz..... bo zaraz będziesz musiał poprawiona skrzynie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ostatnio na torze z nami seryjny gtr jezdzil wiecej niz nasze zetki i z tego co wiem nic tam sie nie grzalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 No jasne cieżko byłoby mi sobie wyobrazic żeby flagowiec nissana grzał się na torze ten samochód to naprawdę dobrze przemyślana konstrukcja ja miałem na myśli sytuacje gdzie walisz nim po torze bokiem trzymając go na odcince czyli generalnie trochę agresywniej go użytkujesz albo startujesz nim często na 1/4 wtedy z tego co słyszałem poddaje się skrzynia.Nie ma co porównywać GTR do zety to dwa rożne światy... Zetę lubię zato ze jest szalona i bez kontroli trakcji wymaga sporych umiejętności a GTR to inny samochód dużo droższy w utrzymaniu jeżeli często po torze jeździsz i trochę nudny przez elektronikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 GTR jak i Porsche to fajne wozy i szybkie tylko koszty utrzymania x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Gtr to moje marzenie natomiast zmodyfikowane uturbione 350z to zawsze będzie moja droga do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Miałem okazję przejechac się wczoraj z gtrem w srodku na torze i co moge powiedziec przyspieszenie wiadomo, hamulce bez porównania lepsze, bardzo dobrze wyważony jak kierowca przesadził z prędkością w zakrecie to ładny uslizg z 4 kapci szedl. Ciekkawy a jednoczesnie nudny skoro poczatkujacy kierownik pojechal nim najszybciej z blisko 40 aut:) Edytowane 5 Września 2016 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dzisiaj auto wystrojone bezpiecznie i zachowawczo na 0,8 bara Bardzo ładny przebieg i do końca ciągnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tak to się teraz odpycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pięknie gwiżdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Widac z jaką łatwością driftuje jakby tarcie nie istnialo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wczoraj pobawiliśmy się trochę wtryskiem wody (w sumie powinno być 50/50 z methanolem) ale ze w seryjnej m4 zainstalowali fabrycznie wtrysk wody to zdecydowałem się na wodę Efekty poniżej ale trzeba wsiąść poprawkę ze temperatura tez była niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Mało momentu ale dużo koni SUPER, nie będzie problemów z trakcją i pięknie do końca ciągnie. Dawaj w tą niedzielę na tor Poznań z nami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi