Gość grzesioland Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 witam ma ktos z was nissana micre k10 z felgami 14 cali bo mam 13 i sie zastanawiam czy podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 witam ma ktos z was nissana micre k10 z felgami 14 cali bo mam 13 i sie zastanawiam czy podejdąstary co za problem kupujesz 14 z mniejszym profilem opony(np. masz 13stki a profil 70 to kupujesz 14 profil 60) i uzyskujesz taka sama srednice calego kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 nawet 22 cale wchodza ,,,,,,wyrzucasz nadkola ewentuanie blotnik wycinasz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 witam ma ktos z was nissana micre k10 z felgami 14 cali bo mam 13 i sie zastanawiam czy podejdą ktos wzucał fele 14 cali do k10 to ktos z wawy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 rowniez sie zabieram za przemianowanie 13' stalowych na 14 alu tak wiec jesli ktos ma doswiadczenie w tych sprawach to prosilbym o nappisanie jakiego sprzepisu na kółko: np 13'+opona 75 = 14'+op60 = 15"+op50 (to tylko przyklad bo wlasnie nie wiem) porownywalem 14 i 15 mniejwiecej na takich gomach i raczej wielkosciowo nie byly takei same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 witam ma ktos z was nissana micre k10 z felgami 14 cali bo mam 13 i sie zastanawiam czy podejdą wnioskuje ze to twoj pierwszy samochod i nigdy niemiales doczynienia wczesniej z motoryzacja.... tak wiec idz do swojeg instruktora prawka i sie spytaj..... bo to juz przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 wnioskuje ze to twoj pierwszy samochodi nigdy niemiales doczynienia wczesniej z motoryzacja.... tak wiec idz do swojeg instruktora prawka i sie spytaj..... bo to juz przesada co sugerujesz ?? przezemnie sie wiele aut przewineło i jakos nir oznacza to ze powinienem sie znac na amortyzacji mysle ze to forum jest po to zeby sobiue pomagac na wzajem i wymieniac sie info i doswiadczeniami a nie wysylac kogos do instruktorow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 rowniez sie zabieram za przemianowanie 13' stalowych na 14 alu tak wiec jesli ktos ma doswiadczenie w tych sprawach to prosilbym o nappisanie jakiego sprzepisu na kółko: np 13'+opona 75 = 14'+op60 = 15"+op50 (to tylko przyklad bo wlasnie nie wiem) porownywalem 14 i 15 mniejwiecej na takich gomach i raczej wielkosciowo nie byly takei same tu masz kalkulator. sam go tam zamiescilem :wink: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...kalkulator+opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Moim poprzednim autkiem była K10 i jeżdziłem na alusach 14'' z rantem a opony miałem z przodu 155/60 a z tyłu 175/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesioland Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 a k 10 jaki ma dokladnie srednice piasty i rozstaw srub ?jak ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz aha i z jakich samochodów pasuja felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 taki sam jak sunny 4x100. Taki sam rozstaw śrub ma wiele aut. Ale moga sie różnic srednicą zamka. Kolega ma mazde 121 z 91 r i jeżdzi na felgach od Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 zgadzam sie z poprze3dnikiem jesli szukasz alu to szukaj rozstawu 100 miedzy srubami. jesli chodzi o srednice otworu centrujacego to nissany maja jeden z najwiekszych sr okolo 60mm (chyab nie che skłamac) z tego co sie dowiadywalem pasuja fele od reno a dzis sie dowiedzialem (zmierzyłem) ze pasują rowniesz od KIA (tez ma 4x 100 i duuuuzy otwor centrujacy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 tu masz kalkulator. sam go tam zamiescilem :wink: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...kalkulator+opon dzieki wielki wacu na bank sie przydało teraz jush wuiem jak dobierac jeszcze raz dzieki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 zmieszcza sie i wieksze... ale na kanapie z tylu :twisted: szczerze mowiac, widzialem k10 na 15 i nawet na 17, ale nie wyglada to za ciekawie 8) oooo... nawet znalazlem na dysku i co? chyba troszke za duze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 wnioskuje ze to twoj pierwszy samochod i nigdy niemiales doczynienia wczesniej z motoryzacja.... tak wiec idz do swojeg instruktora prawka i sie spytaj..... bo to juz przesada co sugerujesz ?? przezemnie sie wiele aut przewineło i jakos nir oznacza to ze powinienem sie znac na amortyzacji mysle ze to forum jest po to zeby sobiue pomagac na wzajem i wymieniac sie info i doswiadczeniami a nie wysylac kogos do instruktorow!! sory wielkjie..ale jessli choc jedzissz autem to z samych obserwcji jestes w stanie sie nauczyc podstawoych rzeczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja mam 14" z oponami 175/60. Z przodu wchodzą bez większych problemów nawet 15" - 195/50 ale z tyłu jest za mało miejsca. Przy moich 14" musiałem dac z tyłu nowe sprężynki podwyższające autko o jakieś 3 cm i troszeczke utwardzające. Już pisałem to jakiś czas temu w dziale Micry. Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ja mam 14" z oponami 175/60. Z przodu wchodzą bez większych problemów nawet 15" - 195/50 ale z tyłu jest za mało miejsca. Przy moich 14" musiałem dac z tyłu nowe sprężynki podwyższające autko o jakieś 3 cm i troszeczke utwardzające. Już pisałem to jakiś czas temu w dziale Micry. Pozdrooo noooo wlasnie o Ciebie mi chodzilo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tak czułem mrówa że to o mnie ............. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesioland Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 witam mam do kupienia felgi 4x100x59 et 45 beda one pasowac do k10?jak to sprawdzic jaki dokladny oryginalny ma k10 felgi sa z k 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 a otwor srodkowy niecentruje tylko sruby:P;] hue hue... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi