Broda31 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam Ogromna prośba o rozpiskę kostki wzmacniacza Bose 28060 CF000 montowanego w Qashqai . Grzesiek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam, kiedyś chciałem kombinować w Juke, trochę mi przeszło ale zostały schematy ale mam tylko do 350z i 370 ale to chyba ten sam model lub jeszcze do J11. Mozna pokombinować przez analogię. Jak będziesz potrzebował odezwij się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Krzycho59 to chyba jest ten sam wzmacniacz , jak masz rozpiskę to podeslij na maila gkupiec@interia.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witam, kiedyś chciałem kombinować w Juke, trochę mi przeszło ale zostały schematy ale mam tylko do 350z i 370 ale to chyba ten sam model lub jeszcze do J11. Mozna pokombinować przez analogię. Jak będziesz potrzebował odezwij się. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za pomoc Krzycho59 bez jego schematów nie dałbym rady. Zestaw Bose zamontowany , swietnie sie spisuję, montaż odbył sie w zakładzie Auto Media Max w Krakowie , polecam ich są swietnie obeznani w temacie Qashqai . Jeszcze raz dziękuje za pomoc na forum, dobrze ze jesteście , pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Kolego, ale Ty masz chyba J10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam. Również jak można bym poprosił o rozpiskę na maila: m.jaroch@outlook.com . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.