TheOne Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam, Potrzebuję pomocy w naprawieniu regulacji oparcia fotela kierowcy w P11. Poszła mi regulacja. Jak kręcę pokrętłem to słychać przeskakiwanie tylko jakby z zęba na ząb. Coś pękło, jakiś element plastikowy czy może jakaś inna przyczyna? Proszę o pomoc w temacie. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Masz i fotel kierowcy i pasażera (na przyszłość ): http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/27599-p11144-2000-r-fotel-kierowcy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Kurczę, szukałem i nie mogłem nic znaleźć... Ech, słabo szukałem. Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.