Cytrus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Szanowni Forumowicze. Posiadam jak wiadomo g35 coupe. hamulce złote Brembo seria, chcę zrobić przewody w stalowym oplocie ale jakieś niewyobrażalne kwoty mi podają 1400 1200 zł... Do zetki natomiast kosztują ok 700zł... Czy znacie kogoś kto zrobił by mi w normalnej kwocie taki układzik? Lub może wiecie gdzie kupie gotowe zestawy w normalnej cenie? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Sprawdzałeś w http://www.enzet.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Firma hel....ale od zety powinny pasowac Tapniete przez p8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (jeśli chodzi o przewody HEL) pisałem też do innych dystrybutorów ale oni stwierdzali że nie mają i koniec. Odpowiedź dystrybutora z brakeparts.pl "Niestety w tym samochodzie jest 8 przewodów elastycznych i osiem przewodów połączeniowych - w tym przypadku koszt przewodów w oplocie przód + tył firmy HEL wynosi ok. 1300-1400zł." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ojej jak ja do swojego G35 wrzucałem hamulce z Akebono (G37/370Z) to wydawało mi się że wszytko jest identycznie jak w 350 tce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Właśnie napisałem do nich że to przecież powinno być to samo co 350z a napisali mi to co właśnie zacytowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 odkręć koło to się przekonasz są firmy w polsce które ci dorobią kute na wzór oryginałów we wrocku była taka firma, moze znajdę gdzieś kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.