Rychu79 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Proszę o informację czy takie felgi podejdą do Micry 1,2 z 2008? http://olx.pl/oferta/alufelgi-nissan-micra-i-inne-14-opony-165-70-r14-CID5-IDg3WQR.html#8038d5ce8e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Kolego, czy to reklama? Nie masz instrukcji obsługi? A dział o felgach jest np. tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/14188-alusy-w-micrze/ (mnie też się nie chciało na początku czegoś czytać) Tym bardziej że sprzedający to hurtownik z KRAKOWA i Ty też z KRAKOWA i 1 Twój post.! Więc daje to do myślenia.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu79 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie, to nie jest reklama! Kobieta kupiła samochód i chcę jej kupić felgi. Ponieważ nie mam zielonego pojęcia o tym to zadałem pytanie. Instrukcji obsługi do czego? Dziękuję za skierowanie do odpowiedniego wątku. Ponieważ był to mój pierwszy post i został w ten sposób przyjęty, to teraz zastanawiam się czy zadawać kolejne pytania odnośnie samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Instrukcji obsługi do czego? Tutaj mówimy o samochodzie-więc podpowiem że do każdego samochodu jest również instrukcja obsługi. Z niej dowiemy się np. jaki powinien być olej, ile oleju, co i kiedy wymieniać i jakie-czego przeglądy/regulacje. Tam również są podane rozmiary felg, opon i np. jakie powinno być ciśnienie w kołach. (to tak w skrócie) Dziękuję za skierowanie do odpowiedniego wątku. Nie ma za co. Po to tutaj dla siebie jesteśmy. Ponieważ był to mój pierwszy post i został w ten sposób przyjęty, to teraz zastanawiam się czy zadawać kolejne pytania odnośnie samochodu. Zawsze od czegoś trzeba zacząć. Niektórzy najpierw się witają (też w odpowiednim dziale) lub chociaż powiedzą -->siema, strzała, witam, dobry itd, itp. Często trzeba interweniować w zarodku. A dalsza decyzja ..... czy zadawać kolejne pytania..... należy do Ciebie. U nas nie jest tak źle. Witamy na Forum NKP . Z instrukcji obsługi dział 9 str.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Gorzej już się nie da więc wal Rychu79 śmiało .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.