Gość mrówa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 W TYM TEMACIE KAŻDY MOŻE POLECIC STACJE PALIW ORAZ OSTRZEC PRZED STACJAMI KTÓRE TRZEBA OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 JA Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ 5 STACJE PALIW W WARSZAWIE 1 STACJA NA TRASIE WARSZAWA---- PIASECZNO ,,JET,, PRZY PSTAREJ ZAJEZDNI TROLEJBUSÓW TANIE I ŚWIETNE PALIWO 2 STACJA NA TRASIE PIASECZNO -------WARSZAWA ZA ANCHUAN ,,JET,, TANIE I ŚWIETNE PALIWO 3 STACJA NA TRASIE WARSZAWA OŻARÓW PRZY SKRĘCIE NA PRZEJAZD KOLEJOWY DO PRÓSZKOWA ,,B P,, CENA NIE NALEŻY DO NAJNIŻSZYCH ALE PALIWO nie złe 4 STACJA SKŻYRZOWANIE SOLIDARNOŚCI OKOPOWA I TOWAROWA ,,ORLEN,, NAJCZYSTSZA STACJA ROKU MIŁA OPSŁUGA SZCZEGULNIE PAN W WĄSACH OSTATNIO NIEZŁE PALIWO 5 STACJA LPG PRYWTNA NA KAROLKOWEJ ZA SKŻYRZOWANIEM Z SZARYCH SZEREGÓW MIŁA OBSŁUGA TANIO!!! NIEZŁE PALIWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin-Kraków Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 MRÓWA :!: :!: :!: PO CO TAK KRZYCZYSZ :?: (chodzi o CapsLock) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 STACJA NA GÓRCZEWSKIEJ ,,ORLEN,, SUPERR MIŁA OBSŁUGA SZCZEGULNIE PANI W CIEMNYCH WŁOSACH PALIWO NIE ZŁE PRZYSTĘPNA CENA ALE MYJKA RĘCZNA CZĘSTO SIĘ PSUJE ZA TO ODKURZACZ DZIAŁA SPOKO :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 2 STACJA NA TRASIE PIASECZNO -------WARSZAWA ZA ANCHUAN ,,JET,, TANIE I ŚWIETNE PALIWO Super paliwo?? w zimę zatankowałem na tej stacji pełen zbiornik benzyny PB98, i co sie stało? w nocy był mróz ok 20 stopni, i benzyna zamarzła, więc rzeczywiście ŚWIETNE PALIWO. Od tamtej pory omijam tą stację z daleka. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 już nie będe przepraszam :wink: przy okazji polecam myjnie ręczną przy stadionie ,,olimpia,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 2 STACJA NA TRASIE PIASECZNO -------WARSZAWA ZA ANCHUAN ,,JET,,TANIE I ŚWIETNE PALIWO Super paliwo?? w zimę zatankowałem na tej stacji pełen zbiornik benzyny PB98, i co sie stało? w nocy był mróz ok 20 stopni, i benzyna zamarzła, więc rzeczywiście ŚWIETNE PALIWO. Od tamtej pory omijam tą stację z daleka. Piotrek ja nie miałem takich problemów i zawsze ich paliwo starczało mi na wiecej km niż u innych ja lalem u nich EUROSUPER 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 trasa Warszawa -Lublin zaraz za światłami w Wólce Mlądzkiej /k. Otwocka taka żółta słowacaja stacja ale nie wiem jak to się pisze benzyna the best!!!! za każdym razem tam tankuję i jeszcze się nie przejechałem na tej stacji. benzyba w miarę dobrej cenie pb98-ostatnio 3,99zł i zapier...samochód i mniej pali coś niesamowitego jakościowo to podobna do v-power 99 z shella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jamic Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 jeśli chodzi o stację Jet Piaseczno ------->Warszawa za Auchan to często tam tankowałem i nie było problemów, ale co do Jet Warszawa--------->Piaseczno koło zajezdni to słyszałem różne opinie i raczej negatywne, sam tankowałem tam chyba dwa razy i nie było problemów z paliwem co do obsługi to gorzej. ja polecił bym stację Shell w Piasecznie paliwo nie jest najtańsze ale jak na Shell'a to najniższa cena jaką spotkałem w Warszawie i okolicach a obsługa też ok. Pozdrawiam, ------------------------------------ P 10 2.0 D SLX 92/97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Co do stacji Shell na Puławskiej, też mam pewne zastrzeżenia po ostatnim zatankowaniu co prawda nie benzyny a gazu, tankowałem tam bardzo często, i paliwo i gaz bo mają sporo taniej niż na innych stacjach Shell'a. Ale po ostatnim zatankowaniu gazu, już go tam nie zatankuję, samochód cały czas mi gasł, wogóle nie miał mocy. Po tym jak go wyjeździłem zatankowałem też na Shellu ale już w swojej okolicy tzn. ul. Odrowąża, i było tak jak powinno być. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 A co sądzicie o stacjach Neste ? Ja tankuje wlasnie na jednej z nich. W wawie przy Alei Wilanowskiej róg z Aleją Lotników za 98 zaplacilem dzis 3,75 litr pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Od dłuższego czasu tankuje na stacjach Neste. Cene niższe niż na innych stacjach a jakościowo tak samo dobre. Przy okazji odradzam tankowania w Olsztynie na wylotówce nad nasze piękne Mazurskie jeziora. Stacja BENZOL na ul. Lubelskiej. Kilka razy zatankowałem i autko jakoś dziwnie rano paliło. Potem okazało się, że stacja jest na czarnej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ogonek Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ...tak z innej strony troszke..... polecam stacje w Trzebini (pod Krakowem) jak ktos bedzie , na terenie rafineri Trzebinia .. paliwko prosto z zakładu , a nie z jakiś podziemnych zbiorników , cenowo taniej niz na okolicznych a jakosciowo - to jeszcze w zyciu na takim paliwku nie jeździłem.... wlałem PB 95 a micra chodziła jak przeciąg (nawet na V-powerze Shellowskim tak nie chasała).... ..pozazdroscic tylko mieszkajacym tam , takiego paliwka... ..pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morto Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja tankuje tylko na SHELL`u (stacja na ostrobramskiej o ile się nie mylę) jakość paliwka bardzo dobra, na BP też mają paliwko ok. Odradzm tankowanie na orlenie tam to chyba jest 10% paliwa w paliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 fajnie by było jakbyście nie kasowali postów gości, thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 fajnie by było jakbyście nie kasowali postów gości, thx Innych niż puste lub zdublowane nigdy nie kasujemy. Nie ma za co pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 otóż tak, skasowaliście moją odpowiedź w temacie -gdzie tankować-, ale spoko nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja tam zawsze tankuje na Neste lub na Orlenie, z tym że jednak w Orlen wierze bardziej. No i jeżdże na 98. Za to wystrzegam się Petrochemii. Kiedyś preferowałem ale któregoś razu ojciec zalał do maximy na ZNANEJ nam i możnaby powiedziec zaufanej dużej stacji Petrochemii, to tą biedną V-szósteczke prawie zamordowało. W krótce potem okazało sie że stacja zupełnie przestawiła się na Tiry i w tej chwili ma chyba tylko z 1 dystrybutor 95 a reszta to ON ( albo opał). Przypuszczam że benzyna im słabo szła i robili mieszanki aż w końcu zostawili tylko ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 w Ciechanowie polecam BP, wylot na Mławę. na ich paliwie robię ok 60-80km więcej na zbiorniku niż np. na orlenowskim EKODIESEL-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob620922 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 SZEROKIM KOŁEM OMIJAĆ Stacja ORLEN przy rondzie i wiadukcie kolejowym w JÓZEFOWIE k/OTWOCKA Bardzo zły diesel Co do benzyny nie będę się wypowiadał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi