lewystw Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam wszystkich po dłuuuuugich poszukiwaniach mam swoje marzenie jakim jest Nissan 350z MODEL:-Nissan 350z 2003r.SILNIK:-VQ35DE 3.5l V6UKŁAD DOLOTOWY:-jakiś customUKŁAD WYDECHOWY:-wydech invidia geminiELEKTRONIKA:-ESP-ABS-Wspomaganie kierownicy-Kierownica wielofunkcyjna-Lusterka, szyby elektryka-Tempomat-Centralny zamek-6x airbag-Climatronic-pilot do bram w lusterkuZAWIESZENIE:-Seria - sprężyny eibachUKŁAD HAMULCOWY:-Nacinane tarcze hamulcoweBODY-KIT:-Założony front lipŚRODEK: -Fotele Sparco R333CAR-AUDIO: - Jakieś radio JVC Plany na przyszłość to zmiana felg i zegarów na wersje EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Fotele i pasy bardzo fajne. Wygodne są? Z czego są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Fotele są wygodne a opis foteli poniżej. Fotel tuningowy R333 to konstrukcja rurkowa. Model wyposażony został w regulację kąta oparcia oraz możliwość składania fotela, co jest niezbędne w samochodach trzydrzwiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Bardzo ładnie się prezentuje. Aż trudno uwierzyć, że seryjna felga w połączeniu z niższymi springami będzie tak miło wyglądać. Widzę, że wydech już jakiś ciekawy także mruczy już zdecydowanie milej. Front-lipa zazdraszczam, którego nie mogę namierzyć w Polsce a ściąganie tego z ebay'a to koszt nie do przełknięcia. Natomiast fotele dla mnie seryjne skórzane i zadbane są najlepsze. Wszystkiego dobrego jeśli chodzi o eksploatacje. Zalej mu zaraz 5W50 i dbaj o jego poziom a wszystko powinno być cacy. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie no te kubelki są przednie a ten napis sparco po boku to z czego? Jakieś amelinum? Zapodaj więcej zdjęć tych kubłow i pokaż ten napis z boku. Szyny do tego tez są potrzebne specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Trzymaj Łukasz http://www.rallyshop.pl/index.php?p145007,fotel-sparco-r333-forza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dzięki znalazłem juz w necie właśnie je oglądam na google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 zrób proszę zdjęcie jak masz pasy podpięte po bokach. szczególnie od strony tunelu. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie wiem czy dokładnie chodziło Ci o to ale proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Napisz jak te fotele sie sprawują pod wzgledem wygody. Sam planowałem takie wrzucić. Napisz jak te fotele sie sprawują pod wzgledem wygody. Sam planowałem takie wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Fotele są bardzo wygodne jak na sportowe fotele , posiadaja regulowany kąt oparcia , są składane tak jak to bywa w autach 3 drzwiowych. Jedyna chyba wada to ze nie mozna ich sobie podnieść do góry , mi to nie przeszkadza ale niska osoba by widziała tylko zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 staram się ogarnąć sposób montażu tych foteli...dobrze widzę ,że są zamontowane na śrubach do przewierconej podłogi?, bo pasy masz podpięte po ori otwory od foteli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Tak to wygląda jak mówisz. Wczoraj była pracowita sobota , ponieważ przyszły mi zegary i wskaźniki od wersji EU , więc trzeba było wymienić US na EU Teraz tylko ustawić licznik na prawidłowy przebieg i wszystko będzie super , niby mała zmiana ale bardzo cieszy ponieważ juz wszystko pokazuje jak w wersji EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 szkoda ze przed montazem nie zmieniles przebiegu w zeharach - podwojna robota. no ale wsio sorawdzone ze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 A widzisz , myslalem ze mozna zmienic z komputera jakos przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 zostaw jak jest, przy sprzedaży uczciwie przyznasz się, że wymieniłeś licznik na eu z takim przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Myślę że bardzo długo nie sprzedam tego auto ponieważ jest zbyt za***iste genialne pod każdym względem Ładna pogoda więc fotkę można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Świetnie wygląda z tym front lip'em. Skąd to masz? Gdzieś w Polsce kupiłeś? Może pomożesz mi coś takiego załatwić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Też to mam u siebie. Kiedyś w swojej ofercie miała to firma z Rzeszowa Mtuning, napisz do nich może akurat mają dojście Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak jak kolega mowi , napisz do mtuning , bo ja auto kupilem juz z tym lipem http://www.mtuning.pl/Dokladka-PU-Przod-NISSAN-350Z,p,1887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Te szelki Sparco co masz są 2-calowe czy 3-calowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 3 calowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A gdzie znalazłeś takie 3 calowe z normalnym zapięciem? Ale one są bez homologacji FIA nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja już kupiłem auto z tymi fotelami , raczej nie maja homologacji , sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nie mogę nigdzie znaleźć takich sparco 4 punktowych 3 calowych. Same 2 calowe a jak 3 to mają to centralne zapięcie. A podobają mi się tylko ze pewnie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi