Mleczko Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Cześć Przyjaciele i Przyjaciółki, ewentualnie Przyjaciółki i Przyjaciele. Chcę kupić samochód wystawiony w Poznaniu. Potrzebuję aby ktoś zaufany go pooglądał, cykną fotkę lub kilka, zrobił jazdę próbną może nawet. Stąd moja prośba: czy ktoś z Poznania lub okolicy poświęciłby 5 minut swego życiorysu aby mi pomóc. Ze Świdnika jest dość daleko, a jakoś nie mam w planach wyjazdu choćby w okolice bliższe Poznaniowi. Pozdawiam ML PS. Przepraszam za pisownię, zupa chmielowa zrobiła swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 "Przyjacielu" - popraw w tytule tematu swego - tego bykola ortograficznego, bo oślepnąć można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cześć Przyjaciele i Przyjaciółki, ewentualnie Przyjaciółki i Przyjaciele. Chcę kupić samochód wystawiony w Poznaniu. Potrzebuję aby ktoś zaufany go pooglądał, cykną fotkę lub kilka, zrobił jazdę próbną może nawet. Stąd moja prośba: czy ktoś z Poznania lub okolicy poświęciłby 5 minut swego życiorysu aby mi pomóc. Ze Świdnika jest dość daleko, a jakoś nie mam w planach wyjazdu choćby w okolice bliższe Poznaniowi. To mamy Ci go finalnie sprawdzić kupić i przywieźć do Świdnika ?? Bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Kolega chce tylko wiedzieć czy się opłaca przyjechać do Poznania po ten samochód a jak ktoś jest na miejscu i może go zobaczyć to w czym problem, wiadomo przecież że samochody nie mówię że zawsze ale czasami się zdarza że na zdjęciach perełka a na miejscu totalny szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kolega chce tylko wiedzieć czy się opłaca przyjechać do Poznania p To mamy Ci go finalnie sprawdzić kupić i przywieźć do Świdnika ?? Bez jaj. o ten samochód a jak ktoś jest na miejscu i może go zobaczyć to w czym problem, wiadomo przecież że samochody nie mówię że zawsze ale czasami się zdarza że na zdjęciach perełka a na miejscu totalny szrot. Po prostu trzeba tylko zerknąć okiem jak on w realu wygląda. Nie chciałbym robić 1000km tylko by stwierdzić, że samochód nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań, i że opis całkowicie rozmija się ze stanem faktycznym. Temat zamknięty. Samochód kupiony. Pozdr ML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.