Gość rberka Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Popekaly mi gumowe oslony gufrowane na amortyzatorach. W serwisie mi powiedzieli zeby natychmiast zalozyc nowe. Koszt przod 1 szt. 120 zl, tyl 170 szt. Z tego co wiem to amortyzator pracuje w specjalnie ochraniajacej go tulei. Wiec jak jest z tymi oslonami gumowymi. CZa je szybo kupowac i zalozyc czy nie? A te ceny za kawalek gumy to jakis kosmos. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Poszukaj zamiennikow bo sa tansze a akurat ten element nie musi byc oryginalny japonski Ogolnie jest tak ze ta guma oslania amortyzator przed brudem i kurzem i wydluza jego zywotnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 WLASNIE JESTEM PO WYMIANIE OSLON Z TYLU W MOJEJ N15 JESLI MASZ CZAS I GDZIE ZROBIC TO SAMEMU TO KUP ZAMIENNIKI A JESLI NIE TO LEPIEJ ORYGINALY. CHODZI O TO ZE MOJE ZAMIENNIKI WYTRZYMALY 8 MIESIECY I SZLAK JE TRAFIL (PEKNIECIA BYLO JUZ WIDAC PO 5-6 MIECHACH) KOSZT ZAMIENNIKOW OKOLO 40ZŁ (2 SZT.) TYŁ I 60ZŁ (2 SZT) PRZOD JA MAM GDZIE WYMIENIC ZA FREE WIEC KUPILEM ZAMIENNIKI ALE JESLIBYM MUSIAL JESZCZE ZAPLACIC ZA WYMIANE TO RACZEJ SKLANIALBYM SIE ZA ORYGINALAMI (KOLEGA ZALOZYL ORYGINALY I JEZDZI JUZ 3 ROK...) WRAZIE JAKBYS MIAL JAKIES PYTANIA TO WAL NA PRIV ALBO GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jeśli jesteś bogaty i stać Cię na wymianę amorków co roku to śmiało mozna jeździć z pękniętym osłonami :-D Ja u siebie załorzyłem zamienniki za 40 zeta. Na razie się trzymają (5 mscy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 A ja to olałem i juz jeden amorek mi cieknie tak wiec polecam wymienic jak najszybciej. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 radze założyć jednak, bo inaczej będziesz amory co pół roku wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 zmien zmien. ja do swojej maxi zalozylem nie nissanowskie ale KYB-a producenta amorkow. troche sie wykosztowalemm na nie ale widac ze sa solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon K. Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 zmien zmien. ja do swojej maxi zalozylem nie nissanowskie ale KYB-a producenta amorkow. troche sie wykosztowalemm na nie ale widac ze sa solidne a wie ktos gdzie mozna nabyc takie zamienniki do X-traila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Telek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 poszukuje odboje do amortyzatorów przód do almery N16 2.2dci hatchback kupiłem jedne są nie takie. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Hej Też miałem dylemat co założyć do swojej N15. Na przedniej osi były tylko strzępki gumy! Amory miały ok 70% więc przesiedziałem na necie chyba 5 godz. żeby badziewia nie kupić. Uznałem,że z serwisu za drogie więc zamówiłem 2szt. na przód f-my MONROE w sklepie internetowym. Podano mi cenę 86zl/szt. Wziąłem. Okazało się, że w opakowaniu są 2szt. Także został mi jeden komplet, jakby kto chciał... Jakościowo guma jest bardzo elastyczna (miękka) - myślę, że szybko nie sparcieje. Na tył załozyłem osłony no-name kupione w Saga Auto (36zl/szt) i wydaje mi się, ze są gorszej jakości. Takie są moje spostrzeżenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi