Batman Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja też osobiście wolałbym dołożyć do lepszych, Zetka to jednak szybkie auto i powinna mieć dobry hebel. Nie wypowiem się na temat tarcz trw, ale odradzam klocki, auto w ogóle na nich nie chce hamować. Plus taki, że nie pyliły i nie piszczały, ale nie hamowały, więc poszły do śmietnika. Sprawdzony zestaw to DBA + Ferrodo DS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To nie ma nic innego niż DBA po 700 PLN sztuka? Z kimś tutaj rozmawiałem o nich i też się pogięły :/ Ludzie chwalą Pizza Brakes. Poza tym chyba Cytrus jeździ na takowych. http://allegro.pl/tarcze-hamulcowe-przednie-nacinane-nissan-350z-i6875872698.html Ja przymierzam się do Rotingerów. Znajomy ma w EVO i jest zadowolony. http://allegro.pl/tarcze-rotinger-sport-hp-nissan-z350-przod-324mm-i6879753337.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ciekawe propozycje. Bardziej mnie przekonują, niż DBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mi też je cytrus opisał i będę je brać na przyszły sezon Pizza Brakes - tarcze klocki ferrodo ds perfomance bo obecne mam w dość dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Tarcze Rotringery wsadzam do 370Z i Infów różnych i o dziwo też dają radę, nie gną się i wydają sie być twardsze/twardsze od OEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Może jakiś grupowiec na jedne z tych tarcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shem Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Odkopię trochę temat. Czy ktoś używa już od dłuższego czasu tarcz od Pizza Brakes i mógłby je opisać? Jak się one sprawdzają w porównaniu np. do DBA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Tak,Ja używam - DRAMAT, ale być może jestem odosobnionym przypadkiem, przede wszystkim kupiłem 4x przy montażu na tył nagle klocki ferodo DSP zaczęły przeraźliwie piszczeć (przód nie) następnie bujałem się 3 miesiące z reklamacją i obciążyli mnie kosztami weryfikacji itp, bo to niemożliwe aby tarcze były krzywe, nawet k*** piasty ze szpilami wymieniłem pod ten "udany" zakup, po 3 miesiącach walk okazało się, że faktycznie troszkę biły i już będzie dobrze (ich gwarancyjne poprawki). Owszem jeżdżę na nich, ale i tak są delikatne wstrząsy jak się lekko hamuje z dużych prędkości, reasumując nigdy więcej, dołożyłbym różnicę, którą wydałem na analizy do STOPTecha i byłby spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi