polonus Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hej, mam sobie wersję Acenta i mam takie wypasione wyposażenie jak skórkowana kierownica i nawet dźwignia zmiany biegów. Całości luksusu brakuje tylko skórzanej dźwigni hamulca ręcznego. W związku z tym rodzi się w mojej głowie pytanie, czy taka Tekna czy inny N-Tec ma tę część w grzbieci świniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3v6aaH5Q2c8I dalej nie wiem, plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Plastik Fantastich, nie dość, że nie ma podświetlenia schowka jak w jakimś Cinquecento.... a nie tam w ogóle schowka nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ooo i jeszcze podświetlenie schowka a może jeszcze siedzenia z trybem masażu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A z tym schowkiem nie jest tak jak w QQII - podświetlanie jest tylko gdy są włączone światła mijania? Też kilku (QQII) na początku się o to oburzało zanim nie przeczytało instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 U mnie tak samo ,trzeba przekręcić kluczyk aby lampka oświetliła wnętrze schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A z tym schowkiem nie jest tak jak w QQII - podświetlanie jest tylko gdy są włączone światła mijania? Też kilku (QQII) na początku się o to oburzało zanim nie przeczytało instrukcji.Masz Ci los nie wiem, jutro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie da się ukryć, że to limuzyna bogata w ubogizny, ale w gruncie rzeczy klawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) A z tym schowkiem nie jest tak jak w QQII - podświetlanie jest tylko gdy są włączone światła mijania? Też kilku (QQII) na początku się o to oburzało zanim nie przeczytało instrukcji.Uwaga, uwaga. Sprawdziłem po włączeniu świateł podświetlenie schowka działa. Dalej nie działa podświetlenie lusterek w osłonach przeciwsłonecznych, a w teście autocentrum działało Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez polonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A to super że masz i świeci w schowku U mnie w osłonach przeciwsłonecznych lampki zapalają się przy lusterku jak otworzę przesłonę do końca !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A to super że masz i świeci w schowku U mnie w osłonach przeciwsłonecznych lampki zapalają się przy lusterku jak otworzę przesłonę do końca !!!! Co znaczy do końca, odchylam o 90o, mam je ułamać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie masz przesłon lusterek plastikowych na lusterkach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie masz przesłon lusterek plastikowych na lusterkach ????No mam, ale odchylam je o 90o wobec daszka, to co mam przetestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Może inaczej a widzisz gdzieś żarówki koło lusterka po otwarciu przesłony lusterka ??? Ja dla przykładu mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Mam światło w schowku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A w lusterkach osłon ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No to Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie lipa, viśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Też nie mam Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez polonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To Pulsar nie ma podświetlanych lusterek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Maaaa, ale nie w viśni, tylko w aakcencie i technie ) Mówiąc poważnie wcale mi tego nie brakuje i z pełną premedytacją zrezygnowałem z tych luksusów przy okazji zakupu. Bazowa wersja + czujniki cofania i alufelgi w pełni mnie zaspokajają. No może tylko gdyby skórzana kierownica była... generalnie jest ok. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Daro11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi