Baniak69 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam Mam pytanie odnośnie wspomnianej wyżej w temacie półki. Chodzi o to ze nie wiem dokładnie po co ten dodatkowy kawalek materialu i jak i gdzie go doczepic? Piszę o tym ponieważ kupiłem micre sport bez tylnej półki a około tydzień temu dokupilem półkę na szrocie. Półka siedzi idealnie ale ten kawałek zwisajacy mnie nurtuje. Szukałem zdjęcia bagażnika jak to ma wyglądać ale niestety nic nie znalazlem. Może ktoś mi pomóc, wytłumaczyć do czego ten dodatkowy kawalek materialu i jak go dobrze założyć i gdzie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nie pamiętam jak jest w micrze ale u mnie ten kawałek materiału rzepami przyczepiany jest do tyłu siedzeń tak by eliminował szparę powstałą po odsunięciu siedzeń do przodu. Powinny być na nim jak i na siedzeniach doklejone czy naszyte w oryginale rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniak69 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Rzep nie ma ale są takie kamerki-zapinki na samym dole tej płacy. Problem w tym ze ta plachta jest tak jakby do połowy tylnych siedzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniak69 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Rzep nie ma ale są takie klamerki-zapinki na samym dole tej płachty. Problem w tym ze ta plachta jest tak jakby do połowy tylnych siedzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jest do połowy bo rzepy, w moim przypadku a zapinki w Twoim o ile są, powinny być na siedzeniach jakieś 10 cm od górnej krawędzi. Po wpięciu w nie płachty skróci się ona o 1/2 zwisając podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniak69 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ok. Dzieki, jutro przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Na fotkach masz jak powinna wyglądać owa płachta po wpięciu w fotele oraz gniazda na tyle kanapy w które należy wpiąć zatrzaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 To jest do wersji z przesuwaną kanapą.I dokładnie jak napisał Tester,mocowane na wcisk w otwory z tyłu siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.