Gość nisak Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam, Pytanie jest o długość bagnetu z modelu jak w temacie: Micra K12 diesel 1,5 dci... Mam złamany bagnet a ten kupiony był bez opakowania i jest bez żadnych oznaczeń. Czy ktoś o dobrym sercu mógłby zmierzyć u siebie? Mile widziane fotki jak w tym temacie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/23335-jaka-dlugosc-bagnetu-sunny-b12-17d/ Ale przyjmę każdą formę pomocy w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszatek1973 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czesc Mam 1.5dci i sluze zdjeciem zrobionym na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 I tu duży plus dla kolegi ....sam miałem podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.